10 gånger pengarna på Sverige mot Schweiz

Av

Efter tolv långa år har Sverige äntligen tagit sig till ett slutspel i VM. De gjorde det fantastiskt bra och vann sin grupp – nu får du hela 10 gånger pengarna på att Sverige besegrar Schweiz och tar sig vidare från åttondelsfinalen. Passa på att ta del av erbjudandet redan idag!

Oddskampanj på Sverige mot Schweiz

Just nu kan du få hela 10 i odds om du spelar på att Sverige besegrar Schweiz på tisdag i åttondelsfinalen. Sverige har spelat fantastiskt bra under detta VM. Man har besegrat både Sydkorea och Mexiko väldigt övertygande, samt att man var sekunder ifrån ett oavgjort resultat mot de regerande mästarna Tyskland. Det svenska laget har inte alltid de bästa spelarna på samtliga positioner jämförelsevis med Tyskland, Mexiko med flera. Däremot har de en lagsammanhållning och en vilja som sticker ut ur mängden. Det finns inget lag i VM som med säkerhet kan besegra Sverige. De kan rå på  alla, vilket Janne (förbundskapten) också påtalat ett flertal tillfällen.

Vill du spela på Fotbolls VM 2018 via odds och betting? Varför inte spela på att Sverige avancerar till en kvartsfinal? Just nu kan du ta del av en oddskampanj hos Unibet som ger dig hela tio gånger pengarna på att Sverige vinner mot Schweiz. Gör så här:

  • Skapa ett konto hos Unibet (om du inte redan har ett)
  • Gör en insättning
  • Ta del av deras grymma odds bonus (om du vill, inget måste)
  • Placera 50 kr på Sverige-vinst mot Schweiz till 10.00 i odds

50 kr free bet om Sverige förlorar

Om Sverige skulle förlora matchen så delar Unibet ut plåster på såren. Vid deltagande av ovan kampanj får du även 50 kr i free bet om Sverige skulle förlora och åka ur VM 2018. Det vore dråpligt, och därför också en viss tröst i att få erhålla 50 kr free bet hos Unibet. Klicka på spelbolagets logotyp här i artikeln för att komma till registrerings-sidan.

Söker du odds bonusar att ta del av under Fotbolls VM 2018? Då kan du gå till vår sammanställning och ta del av en ny odds bonus. Läs gärna igenom våra recensioner, omdömen, regler & villkor och mycket mer.

Relaterade nyheter