100 kr multipel bonus hos Mr Win

Av

Mr Win öppnade relativt nyligen upp sin oddsavdelning på svenska. Förutom att de erbjuder en fin insättningsbonus om 100 % upp till 1 000 kr har de just nu en bra bonus där du får 100 kr extra i gratis för varje multipel du lägger. Mer om vilka villkor som gäller hittar du längre ned i denna nyhet. En fin boost för dig som söker spänningen och gillar flervalsspel. Registrera dig hos Mr Win genom att följa länken nedan där du, om du önskar, även får 1 000 kr välkomstbonus.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela

Mr Wins hemsida för betting och odds håller en bra kvalitet överlag. Om du vill veta mer om spelbolaget rekommenderar vi att du läser vår recension som du finner under ”Spelbolag” i navigationen här på sajten.

Villkor för multipel bonusen hos Mr Win

För att du ska få ditt gratis spel om 100 kr krävs det att din flervalskupong innehåller minst 5 olika spel. Oddsen på dessa behöver uppgå till minst 1.80. Den lägsta insatsen per kombinationsspel för att utnyttja detta erbjudande är 100 kr. Om du lägger ett flervalsspel till en lägre insats kommer du således inte vara berättigad till dessa 100 kr.

För att du ska få din bonus efter placerat spel krävs det att du aktivt skickar ett e-mail till Mr Wins kundtjänst. Efter det kommer de kreditera ditt konto med bonusen. Utbetalning av gratis spel görs nästkommande måndag efter det att du skickat ett mail till kundtjänsten. Det maximala antalet gratis spel man kan erhålla är 7 bonusar per vecka eller 1 gratis spel per dag.

Eventuella spelvinster från ditt gratis spel har ett omsättningskrav på 3x till ett lägsta odds om 1.80. Du behöver omsätta detta inom 30 dagar från det att du placerat ditt gratis spel. För att nå dessa omsättningskrav är den högsta insatsen 200 kr. I övrigt gäller även Mr Wins allmänna regler och villkor, vilka du hittar på deras hemsida.

Skriv en kommentar

Relaterade nyheter