18bet ger dig 1 000 kr i odds bonus

Av

Spelbolaget 18bet ger dig en odds bonus till ett värde av 1 000 kr. Den procentuella ökningen av din första insättning uppgår till 100 % upp till 1 000 kr. Gör en insättning och spela för hela 2 000 kr direkt från start, som således kan öka dina chanser för högre vinster på sikt!

1 000 kr odds bonus hos 18bet

Vi har väldigt goda erfarenheter av spelbolaget 18bet. Våra läsare som har använt sig av dem har alla varit nöjda så vitt vi vet. Deras odds bonus är förmånlig och ger ett väldigt bra tillskott i spelkassan redan från start. För att vinna mycket måste man i regel satsa mycket, vilket 18bet gör möjligt genom att erbjuda 1 000 kr i bonusbelopp vid din första insättning.

För att ta del av denna odds bonus behöver du först ange en kod när du vill aktivera. Bonuskoden är WSB100 och anges vid steget för insättning. Vidare behöver insättnings- och bonusbeloppet omsättas 12 gånger innan pengarna är godkända för uttag. Innan du erhåller din odds bonus hos 18bet ber vi dig gå in på deras hemsida (klicka på länken nedan) och läs igenom gällande regler och villkor. Alla skrivelser hos spelbolagets hemsida är gällande och är alltid bra att ha i bakhuvudet när man börjar spela.

Olika spelare föredrar olika odds bonusar. Är du inte nöjd med 18bets odds bonus och dess utformning så har vi mängder av andra alternativ. Klicka dig vidare till vår sammanställning över odds bonusar här och läs våra genomgående recensioner för respektive spelbolag. Du hittar allt från insättningsbonusar, odds boost, riskfritt spel, gratisspel och mycket mer.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 1 000 kr
12x - Bonuskod: WSP100

Relaterade nyheter