200 kr riskfritt spel varje vecka

Av

Om du spelar regelbundet hos Betway kan du nu hämta ett riskfritt spel värt 200 kr varje vecka. Ett riskfritt spel tackar man inte nej till, så varför inte utnyttja möjligheten att varje vecka kunna spela för 200 kr extra? Se nedan för vägledning till detta erbjudande.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 1 000 kr
6x bonus (Min odds: 1.75)

200 kr riskfritt spel varje vecka

Betway känner säkerligen alla som läser denna artikel till. Det är ett spelbolag som varit i branschen under många, många år. De har erbjudit sina kunder högkvalitativ spelunderhållning och alltid varit ett rekommenderat och önskvärt bolag. Nu har de kommit med ytterligare en bra kampanj, som kan ge dig 200 kr i riskfritt spel varje vecka. Vad man behöver göra är att uppfylla vissa kriterier på veckobasis, som ligger till grund för denna odds bonus.

Om du placerar spel till ett värde av totalt 500 kr, till minst 1.50 i odds, under en och samma vecka så krediteras du 200 kr i riskfritt spel efterföljande dag. Det är alltså kriteriet för att erhålla dessa bonuspengar, så är du en regelbunden kund hos Betway är detta säkert inget större bekymmer. Vi avråder däremot alla som inte har råd att spela att anmäla sig till denna kampanj.

Om du inte har ett konto hos Betway så behöver du registrera ett konto, göra en insättning och börja spela. Förslagsvis tar du samtidigt del av deras insättningsbonus vid din första insättning. Den är oberoende av kampanjen för riskfritt spel, och du kan således nyttja båda kampanjerna.

Omsättningskrav för riskfritt spel

Om du anmäler dig för kampanjen så innefattas det riskfria spelet av omsättningskrav, dock ej några tuffa krav. När du har placerat 200 kr (välj riskfritt spel i checkboxen under spelkupongen) så kommer nettovinsten minus insatsen att betalas ut. Denna vinst behöver sedan omsättas endast en (1) gång för att sedan vara giltiga pengar som du kan ta ut till ditt bankkonto.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 1 000 kr
6x bonus (Min odds: 1.75)

Relaterade nyheter