200 kr tillbaka om du inte vinner på Sverige

Av

Sverige tar sig under tisdagen an Schweiz i en direkt avgörande åttondelsfinal. Det är återigen vinna eller försvinna när vi nu är i VM-slutspelet. Om du inte vinner på ditt Sverige-spel, så ger Unibet dig 200 kr tillbaka i rena pengar.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
200 % upp till 2 000 kr
5x bonus (Min odds: 1.40)

Få 200 kr i rena pengar om Sverige förlorar

När Sverige spelar VM så haglar det in kampanjer från spelbolagen. Vissa är bättre än andra. Unibet levererar alltid högkvalitativa odds bonusar och erbjudanden, som nu ger dig 200 kr tillbaka om Sverige förlorar åttondelsfinalen. Genom att skapa ett konto hos Unibet, placera ett spel på att Sverige vinner (före matchstart) så får du tillbaka 200 kr i rena pengar om spelet går förlorat. Nu kan man få dubbel njutning genom att kunna spela på Sverige utan risk, samtidigt som man kan följa våra svenska landslagsmannar mot framgångar i Fotbolls VM 2018.

Sverige har goda möjligheter att besegra detta Schweiz. Det finns sannolikt få lag som med glädje tar sig an Sverige i den goda form de just nu är i. Schweiz har ett riktigt bra landslag de också, men med en god defensiv insats kan det svenska laget göra det otroligt besvärligt för motståndaren. Positivt är även att anfallsspelet har kommit igång och vi har nu gjort totalt fem mål i turneringen, som i slutändan ledde till en gruppseger – något som väldigt få hade förutspått.

Så hämtar du din odds bonus

För att ta del av erbjudandet behöver du följa nedan steg:

  • Registrera ett konto hos Unibet mellan 28 juni och 3 juli
  • Placera ditt spel på att Sverige vinner (exakt 200 kr i insats) mot Schweiz
  • Endast spel före matchstart, samt 1X2, räknas till detta erbjudande
  • Förlorar Sverige får du pengarna tillbaka senast 19:00 dagen efter avgörandet.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
200 % upp till 2 000 kr
5x bonus (Min odds: 1.40)

Relaterade nyheter