5 000 kr odds boost hos Mr Green

Av

Mr Green har lanserat en riktigt spännande odds bonus. Den är inte utformad som alla andra, utan här får du upp till 5 000 kr i odds boost på ditt första spel. Skapa ett konto och gör din insättning för att få maximal utdelning på ett placerat spel via odds och betting.

Mr Green ger dig 5 000 kr i odds boost

En vanlig odds bonus brukar generellt innebära att man får en procentuell ökning av sin första insättning. Mr Green gör det annorlunda. De ger dig en odds boost som innebär att du kan få upp till 5 000 kr i boost på ditt första spel. Du påverkar själv storleken på din odds-ökning, men som mest kan uppgå till ett belopp om 5 000 kr. Den maximala insatsningen för denna bonus är 500 kr.

Oddset på ditt första spel DUBBLAS. Låt säga att du hittar ett intressant spel med 2.00 i odds, så får du med denna odds boost en ökning till 3.00 i odds. Med en insats om 500 kr hade det inneburit en vinst om 1 000 kr istället för 500 kr. Om du däremot kan hitta ett värdespel med högre odds, så dubblas oddset likväl där. Notera dock att odds bonusen som mest kan uppgå till 5 000 kr.

Utbud för odds och betting hos Mr Green

Spelbolaget är välkänt och etablerat på den svenska marknaden. De har en otroligt bra mobilapplikation som ger dig en av de bästa användarvänliga spelupplevelserna på marknaden. Du kan placera spel på hiskeliga mängder av spel på allt från fotboll till curling. Som de allra flesta spelbolag, så har Mr Green störst fokus på de största sporterna, vilka är fotboll, hockey, tennis, basket med flera.

Med en ypperlig spelupplevelse så är Mr Green ett spelbolag man gärna återvänder till. Deras behjälpliga support gör det också enkelt att ta sig vidare snabbt om man skulle stöta på problem, vilket sällan inträffar.

Vill du se dig omkring efter nya spelbolag och odds bonusar? Kika då på listan nedan, där du med säkerhet kommer finna en odds bonus som passar just dig. Läs gärna igenom vår recension för såväl Mr Green som övriga spelbolag vi redogör för här på vår sajt.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
% upp till Ingen bonus just nu
Ingen bonus just nu
100% upp till 500 kr
10x (Min odds: 1.80)
% upp till Ingen bonus just nu
Ingen bonus just nu
% upp till Ingen bonus erbjuds för tillfället
500% upp till 500 kr
8x bonus (Min odds: 1.80)
100% upp till 100 kr
Inga omsättningskrav

Relaterade nyheter