500 kr bonus och pizza på köpet!

Av

Vad passar inte bättre än en pizza till betting kvällen? Just nu kan du hämta en odds bonus hos ComeOn genom att sätta in 100 kr och kunna spela för 500 kr. Inte nog med det får du också en pizza levererad till din hemadress vid önskat tillfälle. Passa på att hämta denna odds bonus så länge erbjudandet gäller!

Odds bonus och pizza på köpet

ComeOn är ett erkänt bra spelbolag som ständigt levererar bra tjänster till sina kunder. De har ett otroligt brett utbud och en tjänst som är utöver det vanliga. De konkurrerar med de största och bästa spelbolagen och man kan således konstatera att de är här för att stanna. Deras breda segment gör att man kan hitta alla tänkbara spel här, för såväl odds och betting som casino. Nu är ComeOn än mer generösa när de inte bara erbjuder en odds bonus värd 400 kr, utan även en pizza på köpet. När du aktiverar din odds bonus kommer du få en voucher att använda dig av hos Onlinepizza, så du väljer själv vilket tillfälle som passar dig bäst för en smaskig pizza.

Så funkar en odds bonus hos ComeOn

Det kan ibland vara luddigt att tyda hur en odds bonus fungerar. Här är det väldigt enkelt. Du gör en insättning om 100 kr, därefter aktiverar du din bonus och får således totalt 500 kr att spela för. Vidare behöver du matcha deras omsättningskrav, som för den här odds bonusen är 8x bonus samt insättningsbelopp, det vill säga att du behöver omsätta bonusbeloppet 16 gånger. Alla spel som du placerar på odds och betting behöver uppgå till minst 2.00 i odds. Övriga regler och villkor angivna av ComeOn gäller – läs noggrant igenom dessa innan du börjar spela.

Relaterade nyheter