6.00 i odds på Malmö mot IFK Göteborg

Av

Mötet mellan Malmö FF och IFK Göteborg närmar sig med stormsteg. Detta möte är ett av de mest prestigefyllda matcherna i svensk fotboll, något som är en naturlig följd av historian lagen emellan. Det är två av Sveriges bästa lag genom tiderna som gör upp vilket inst minst märks i supporterrivaliteten lagen emellan.

Hur ser det då ut 2018? Självklart är Malmö stora favoriter i matchen. IFK Göteborg har gjort ett omtag och kommer troligtvis inte ha något att göra med topplatserna i Allsvenskan de kommande åren. Därför är det mycket intressant att spana in erbjudandet som betfair har inför denna match. Alla som registrerar sig som nya kunder hos betfair kan nämligen få hela 6.00 på en seger för Malmö i mötet mot Göteborg. Kanske låter det alldeles för bra, men faktum är att så är fallet.

Om du vill utnyttja erbjudandet anger du kampanjkoden ZFBMCB när du reggar dig. När du lägger ditt spel på Malmö i matchen mot IFK kommer du då få 6.00 i odds. Finns det några nackdelar då? Det beror på hur man ser det. Den maximala insatsen för att få detta drömodds på Malmö är 50 kr. Med denna insats får alltså 300 kr vid en vinst för skånelaget.

Relaterade nyheter