Bäst odds bonus i januari 2018

Av

Här hittar du de bästa odds bonusarna i januari 2018. Vi redogör för alla nya och uppdaterade odds bonusar, samt nya spelbolag på marknaden. Klicka här för att ta del av all nödvändig information du behöver för att hitta just Din odds bonus.

Ta del av en bra odds bonus i januari 2018

Alla odds bonusar passar inte alla. Därför erbjuder många spelbolag olika typer av bonusar, där många är utformade på olika vis. En bra odds bonus kännetecknas av så högt belopp som möjligt, med så låga omsättningskrav som möjligt. Det är flera faktorer som spelar in, varför ett lågt omsättningskrav i en spelbonus per automatik behöver innebära att bonusen är bra.

Det är viktigt att göra jämförelser när man skall erhålla en odds bonus. Vi har gjort jobbet åt dig. Varje dag håller vi koll på hur marknaden beter sig och hur de olika spelbolagen förhåller sig till detta. Vilka spelbolag ändrar i sina bonusar, vilka spelbolag tillkommer på marknaden och vilka av dessa är bäst. Allt detta redogör vi för dig här på vår sajt – odds bonusar, som spelbolag.

Oddsbonusar.info och dess medarbetare är alltid kritiska i alla lägen. Vissa kriterier behöver uppfyllas för att vi skall rekommendera dem till våra kunder, vilket innebär att ett stort urval har uteblivit från sajten. Vår förhoppning är att du skall kunna ta del av samtliga odds bonusar här, utan att någon gång bli missnöjd.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
% upp till Ingen bonus just nu
Ingen bonus just nu
100% upp till 500 kr
10x (Min odds: 1.80)
% upp till Ingen bonus just nu
Ingen bonus just nu
% upp till Ingen bonus erbjuds för tillfället
500% upp till 500 kr
8x bonus (Min odds: 1.80)
100% upp till 100 kr
Inga omsättningskrav

Vad kännetecknar en bra odds bonus?

Som nämnt ovan finns det olika parametrar som spelar in. Det handlar i mångt och mycket om hur mycket bonus du får per investerad krona. När det gäller en insättningsbonus, så är det värdefullt när bonusen ger dig en så hög procentuell ökning som möjligt. Många spelbolag förhåller sig till 100 % (ofta upp till 1 000 kr), men vissa spelbolag erbjuder både mer och mindre. En odds bonus kan vara utformad så att du får 50 % upp till 2 000 kr, som också ger dig en likvärdig summa bonuspengar, men du behöver investera något mer av eget kapital.

I övrigt kollar vi noggrant på följande punkter:

  • Omsättningskrav
  • Regler och villkor
  • Kundservice
  • Minimum-odds
  • Utbud
  • Generella odds

Skriv en kommentar

Relaterade nyheter