Bäst odds på Champions League finalen 2018

Av

Att Real Madrid skulle vara ett av lagen som skulle ta sig till final i Champions League 2017/2018 är inte särskilt förvånande. Man har nu chansen att bli historiska, återigen, och bli första lag som vinner titeln tre år i följd. Som bekant skrevs man in i historieböckerna redan förra säsongen när man som första lag försvarade Champions League titeln.

Att motståndaren i finalen är Liverpool är desto mer förvånande. Särskilt om man exempelvis beaktar att man tappade Coutinho under året. Faktum är dock att Klopp visat upp en sprudlande offensiv och snabba omställningar med Salah i spetsen. Att man är i final välförjänt råder det inga tvivel om.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
450 kr riskfritt spel
Inga omsättningskrav - Bonuskod: EXCM75

Odds boost på CL finalen

Nu kanske du dock däremot läser denna nyhet för att hitta bäst odds på CL finalen. Om du redan har konto hos flera spelbolag hittar du bäst odds på det du vill spela på genom att gå in på valfri oddsjämförelse sajt. Om du däremot är ute efter en odds boost som ett välkomsterbjudande bör du verkligen spana in vad betfair erbjuder inför finalen.

Om du tror att Real Madrid vinner erbjuder betfair hela 10.00 i odds. Om du å andra sidan tror att Liverpool vinner kan du få ett ännu bättre odds, nämligen 15.00. Detta låter ju för bra för att vara sant? Det är det inte. Dock finns det vissa begränsningar. Den största är att du maximalt får lägga 50 kr på ditt spel och du får dessutom inte ha konto hos betfair sedan tidigare. Denna odds bonus gäller således endast för nya kunder hos betfair.

Om du vill ta del av denna odds boost går du in under Kampanjer hos betfair. Du registrerar dig sedan med hjälp av kampanjkoden ZFBMCF och tar del av erbjudandet.

 

Relaterade nyheter