Bästa odds inför Sverige – Chile 24/3 2018

Av

Det är dags för den sista landslagssamlingen innan VM drar igång i sommar. Det känns som det var ruggigt länge sedan man såg fram emot att se en träningsmatch så mycket så som Sveriges möte med Chile den 24 mars. En träningsmatch är alltid just vad namnet gör gällande men med tanke på att VM närmar sig ska det ändå bli riktigt kul att se hur Sverige kan mäta sig med ett av världens bästa lag.

Chile har stora delar av sin stjärnspäckade trupp med mot Sverige och även Janne Andersson förväntas ställa upp med ett starkt lag. Med tanke på att många spelare lär vilja visa upp sig inför det stundande mästerskapet är det som upplagt för att detta blir en mer intensiv match än en vanlig träningsmatch. Det återstår att se hur det slutar, men redan nu kan vi gå igenom vad oddsmarknaden tror om matchen genom att titta på odds inför Sverige – Chile.

Bästa odds på Sverige mot Chile

Sverige ses som underdog inför matchen. Högsta och bästa odds på svensk seger i matchen hittar vi hos Titanbet som erbjuder 3.20 på Sverige i skrivande stund. Om du tror på Sverige men ändå vill vara på den mer säkra sidan kan du istället spela på att du vinner vid svensk vinst eller att matchen slutar oavgjort. Högsta odds på detta erbjuds av Pinnacle som har 1.63 på detta spel.

Chile är alltså favoriter i matchen. Tror du att sydamerikanerna vinner hittar vi just nu 2.55 som högsta odds vilket du finner hos betting bolaget Coolbet. Om man bortser från hjärtat är detta kanske inte helt fel med tanke på de många stjärnor som förväntas starta för Chile i matchen.

Oavsett om du har för avsikt att spela på matchen eller inte kan vi nog se fram emot en riktigt spännande match. Att spela på matchen ger självklart en liten extra krydda, men i landslagssammanhang kan det ofta bli spännande även utan att ha spelat på matchen.

 

Relaterade nyheter