Bästa odds inför Tyskland – Sverige

Av

Sverige vann den inledande matchen i Fotbolls VM 2018. Man vann inte med särskilt stor marginal resultatmässigt, men än dock spelade Sverige bättre än Sydkorea matchen igenom. Lyckligtvis var Andreas Granqvist vass från straffpunkten och kunde stänka dit 1-0, som också blev slutresultatet. Nu väntar Tyskland i nästa omgång av gruppspelet, en motståndare som med all sannolikhet kommer bli desto tuffare.

Bästa odds Tyskland – Sverige VM 2018

Sverige är av förklarliga skäl underdogs i matchen mot Tyskland. Tyskarna har ett desto bättre lag på pappret, och ofta också spelmässigt. Det kommer bli en defensiv inställning från Sverige, som kommer försöka erövra mycket boll och spela runt i laget. Vad gäller anfallsspel så kommer det troligtvis inte bli mycket av den varan, men ett stort hopp ligger hos Forsberg, som kan slingra sig igenom vilket försvar som helst på en bra dag.

Tyskland spelade sin första match mot Mexiko. Det var en match som Tyskland skulle vinna utan vidare problem, men Mexiko spelade otroligt bra fotboll och vi bjöds på en fantastisk första halvlek. Därefter kom målet som sänkte Tyskland. Det blev 1-0 till Mexiko i matchen, som innebär att Tyskland nu är i en situation där de absolut inte får tappa fler poäng.

Sverige har ett bra utgångsläge. De har allt att vinna samtidigt som det är tvärtom för Tyskland. Det svenska hoppet låg i att just vinna mot Sydkorea, för att sedan ta poäng mot Mexiko. Det bedömdes där och då som de bästa chanserna, men med en väl genomförd match kan vi mycket väl ta poäng även här.

Odds och betting Fotbolls VM 2018

För att hitta de bästa oddsen för matchen mellan Tyskland – Sverige så rekommenderar vi dig att följa spelbolagens oddsutveckling. Det kan komma att ändras ända in i det sista, så att ha ett spelkonto hos fler än en aktör är helt klart att föredra. Vidare kan du även hämta en odds bonus genom vår tabell, som ger dig ett ökat tillskott i spelkassan redan från start. Med extra bonuspengar ökar du således chanserna för en högre avkastning, som du kan nyttja under hela Fotbolls VM 2018, samt övriga events som äger rum därefter.

Odds:

Tyskland: 1,47 (Bethard)

Oavgjort: 4,95 (Betsson)

Sverige: 9,00 (Betfair)

Relaterade nyheter