Bästa odds för match 7 mellan Nashville – Winnipeg

Av

Det blir en lång historia mellan Nashville och Winnipeg. Två lag som gjort fantastiska grundsäsonger, och även ett hittills riktigt bra slutspel. Lagen är väldigt jämna och man har hittills inte kunnat utse en vinnare. Nu är det dags för ”Game 7” där allt skall avgöras. Här är de bästa oddsen för Nashville – Winnipeg.

Nashville vann måste-matchen

Winnipeg hade kopplat ett grepp om matchserien när man tog ledningen med 3-2 i matcher och vände hem till sin hemmaarena. Väl där var det inget snack om saken. Nashville dominerade matchen och det var främst Arvidsson och Forsberg, som stod för lagets alla fyra mål, som var bäst på plan. Filip Forsberg har under säsongen levererat drömmål efter drömmål. Han är en otroligt skicklig spelare och kan göra mål som andra hockeyproffs bara drömmer om att göra.

Som Forsbergs lagkamrater säger, så visar han upp saker på matcher, som övriga inte ens klarar av under en träning. Det vittnar en hel del om de färdigheter Forsberg har. Nu återstår det att se om det kanske blir han som även står för ett avgörande i match 7.

För att spela på matchen mellan Nashville och Winnipeg så behöver du ha ett registrerat konto hos ett spelbolag. I stort sett alla spelbolag erbjuder spel på NHL-slutspelet, men långt ifrån alla har de bästa oddsen och bra odds bonusar. Om du endast skall spela på just denna match, så kan vi rekommendera dig att erhålla ett riskfritt spel. Det innebär att du kan spela på matchen utan att riskera att förlora dina pengar. Om ditt spel går förlorat får du tillbaka pengarna på kontot. Beroende på vilket spelbolag du väljer, så kan det i vissa fall innebära omsättningskrav på de pengar som du får tillbaka, men så är inte alltid fallet.

Vi rekommenderar att du noggrant läser regler och villkor för samtliga odds bonusar som du väljer att ta del av.

Bästa odds för Nashville – Winnipeg

Nedan följer de bästa oddsen för matchen.

Nashville: 2.10 (Unibet)

Oavgjort: 4.20 (WilliamHill)

Winnipeg Jets: 3.20 (ComeOn!)

Relaterade nyheter