Spela på betting med 1000 kr oddsbonus

Av

Med en grym odds bonus ökar man chanserna för högre vinster, så varför inte ta del av 1 000 kr hos Rizk och börja spela på deras nyutvecklade plattform för odds och betting? Just nu kan du hämta din odds bonus som ger dig upp till 1 000 kr extra att spela för direkt vid din första insättning.

1 000 kr odds bonus hos Rizk

Rizk är som de flesta vet ett välkänt spelbolag inom casino games. Nu har de tagit ett steg ytterligare i sin utveckling och erbjuder nu även spel på odds och betting. Det är ett seriöst spelbolag som kommer leva kvar i Sverige även efter regleringen som äger rum i början på 2019. Deras odds bonus överglänser många på marknaden. Den ger dig ett tillskott i spelkassan som ligger i linje med många andra aktörer, men vad som skiljer dem åt är deras förmånliga omsättningskrav.

Spelbolaget ägs av GiG-koncernern, vilket indikerar på seriositeten hos Rizk, med tanke på att GiG är noterade på börsen. De ställer höga krav på sina dotterbolag och således även Rizk, som inte viker en tum för deras service mot sina kunder. Deras odds bonus är väl utformad och du behöver endast omsätta bonusen 6x bonusbeloppet, vilket är dubbelt så bra mot det genomsnittliga spelbolaget. När du placerar dina spel behöver dessa uppgå till minst 1.80 i odds, annars kommer inte spelet att räknas in som omsättning din bonus.

För specificerade regler och villkor hänvisar vi till Rizk’s hemsida. Där finner du all nödvändig information. Vänligen läs igenom regler och villkor innan du börjar spela, just för att undvika eventuella missförstånd när du väl börjar spela. Kom också ihåg att aldrig spela för mer än du har råd att förlora.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela

  • 18 + gäller
  • Har du problem med spelandet? Kontakta stödlinjen.

Relaterade nyheter