Betting bonusar i september

Av

Vi närmar oss en höstperiod när vi nu går in i september månad. Med det sagt ger vi dig en sammanställning över bra betting bonusar att erhålla i september 2018. Se nedan sammanställning, läs våra recensioner och börja spela redan idag.

Betting bonusar september 2018

Månatligen sammanställer vi de bästa betting bonusarna på marknaden. Vissa är återkommande, då spelbolagen inte alltid har ändrat sina erbjudanden. Vi uppdaterar dock med nya spelbolag och nya betting bonusar för att ge dig de bästa förutsättningarna att hitta en bra betting bonus att spela med. En insättningsbonus kan generera mängder av extrapengar till ditt spelkonto – ju mer man har att röra sig med desto högre är chanserna för avkastning långsiktigt.

Betting är inte alltid enkelt och man kan, även om man är duktig, placera mängder av spel som går förlorade. Det kallas varians och alla drabbas av det på ett eller annat sätt. Det går inte undvika, men har man då utnyttjat en betting bonus, så har man större chans att kunna ta sig ur en potentiellt ond spiral. Vi rekommenderar dig att bara spela för så mycket pengar som du har råd att förlora. Har du ont om pengar bör du inte spela, och har du problem med spelandet bör du ta kontakt med stödlinjen. För spel på odds och betting i Sverige krävs det att man är över 18 år.

Vad kännetecknar en bra betting bonus?

En bra betting bonus innebär för oss att man erbjuds ett högt bonusbelopp, samt att omsättningskraven och minimum-odds är förmånliga. Det finns mängder med betting bonusar som är helt orimliga och som mer eller mindre går ut på att få folk att förlora sina pengar. Dessa har vi sorterat bort och vi kommer aldrig rekommendera sådana spelbolag. Vår uppgift är att förmedla en enkel oddsjämförelse bland marknadens alla spelbolag till våra läsare. Det skall inte vara krångligt att hitta en betting bonus, varför vår sajt finns som stöd till dig i jakten på storvinsten.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 1 200 kr
Krav: 8x (Min. odds 1.80)
100 % upp till 2 100 kr
12x bonus (Min odds: 2.00)
100 % upp till 2 100 kr
12x bonus (Min odds: 2.00)
200 % upp till 2 000 kr
5x bonus (Min odds: 1.40)
100 % upp till 1 500 kr
20x bonus (Min odds: 1.90)

Relaterade nyheter