Betting på Hockeyallsvenskan och SHL 2018

Av

Svensk hockey är i full gång. Såväl SHL som Hockeyallsvenskan spelas på daglig basis och vi har som senast ikväll fått se en bra omgång för flera av klubbarna i SHL. Vill du spela på svensk hockey via odds och betting? Då har vi de rätta medlen för dig.

SHL betting 2018

Betting är ett vanligt förekommande när det kommer till SHL och Hockeyallsvenskan. Det är de två högsta ligorna inom svensk ishockey och således också de mest populära. Med det sagt innebär det inte att det inte förekommer spel på lägre divisioner, utan även där kan man hitta väldigt spelvärda odds om man är förhållandevis väl insatt. För dig som gillar betting på de lägre divisionerna inom hockey så kan vi i första hand rekommendera spelbolaget NordicBet.

NordicBet har sitt främsta fokus i Skandinavien. De är måna om sin lokala förankring och satsar således allra mest på hockey och fotboll i Sverige, men inte bara de högsta ligorna. De erbjuder mängder av odds och marknader på de allra lägsta divisionerna, som inte ens sänds på TV. För att vara framgångsrik inom betting på dessa ligor bör man ha någon form av insyn i den division man spelar på. Det är allt mer ovisst och där kan alla lag slå alla.

SHL är utan tvekan den mest populära ligan när det kommer till odds och betting. Här kan man spela på mängder och åter mängder av marknader. Det är inte alltid man hittar spelvärde i ett 1X2-spel, utan man kan i dessa fall gå in på en undermarknad och själv hitta vägar för att justera oddsen på SHL uppåt. Förslagsvis kan man analysera om det är två målglada lag och således spela på över/under mål i matchen eller liknande. Du bör alltid göra en noggrann analys innan du placerar ditt bet, just för att öka dina chanser för högre avkastning.

Odds bonus på SHL och Hockeyallsvenskan

Om du har bestämt dig för att spela på SHL eller Hockeyallsvenskan via betting, så kan du i kombination med detta erhålla en odds bonus som är lämpad för just detta. Nedan odds bonusar är perfekta för dig som vill ha mer kapital att spela för och också öka dina chanser för höga vinster via betting!

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 1 500 kr
20x bonus (Min odds: 1.90)
100 % upp till 1 200 kr
Krav: 8x (Min. odds 1.80)
100 % upp till 2 100 kr
12x bonus (Min odds: 2.00)
200 % upp till 2 000 kr
5x bonus (Min odds: 1.40)
100 % upp till 2 100 kr
12x bonus (Min odds: 2.00)
100 kr gratis spel
Lägsta odds: 1.60
100 % upp till 2 500 kr
6x bonus (Min odds: 1.50)
250 kr riskfritt spel
Inga omsättningskrav

Relaterade nyheter