Betting på trav – så hittar du bäst odds

Av

Många har länge trott att ATG är det enda alternativet för betting på trav. Så är inte fallet. Det finns flera aktörer som erbjuder dig betydligt högre odds, i kombination med en förmånlig odds bonus.

Så hittar du de bästa trav oddsen

ATG är inte det enda alternativet när det kommer till betting på trav. Det finns flera alternativ, som oftast är betydligt bättre. När du spelar på trav hos andra bolag, så kommer du samtidigt kunna ta del av ett större utbud, bättre odds och även en odds bonus. Denna odds bonus ger dig ett bättre tillskott i kassan, så du kan spela på fler lopp och förhoppningsvis kunna få högre avkastning på dina pengar.

Ett spelbolag som erbjuder grymma odds och en bra odds bonus är RaceBets. Spelbolaget har fullt fokus enbart på trav, vilket gör dem specialister i området. De vet vad deras kunder vill spela på och kan således ge dig fler alternativ för respektive lopp. Här kan du spela på rangordning av hästar i varje lopp. Det vill säga att du kan placera ett spel på vilken häst som skall placera sig vart.

Bortsett från denna variant, så finns alternativet ”head to head”. Med det här menas det att du kan spela på vinnare av två hästar. Finns det två favorit-hästar, kan du själv göra en bedömning om vilken häst du tror placerar sig bäst. Det behöver alltså inte innebära att någon utav hästarna vinner, och det spelar heller ingen roll hur dom placerar sig. Det enda viktiga här är att du har rätt i att den hästen du spelar på kommer före den andra.

Spelbolag som erbjuder betting på trav

Som vi nämnt ovan, så är Racebets ett väldigt bra alternativ för dig, om inte det bästa. Det är dock inte bara dem som insett att trav är en stor marknad, som bara kommer att öka. Det nya spelbolaget Toto2, med Bethard som grundare, har även dem ett stort fokus på trav. Det är dock inte det enda de erbjuder, utan de ger dig även spel på diverse populära sporter och ligor runtom i världen. Även detta spelbolag ger dig en odds bonus att ta del av, för att öka dina chanser till högre avkastning.

Klicka här för att spela på trav hos Racebets

Klicka här för att spela på trav hos Toto2

Skriv en kommentar

Relaterade nyheter