Anmäl dig till betways gratisspelsklubb

Av

betway är måna om att hålla sina kunder nöjda. Som ett led i detta erbjuder man sina kunder att gå med i vad de kallar deras gratisspelsklubb. Precis som namnet gör gällande kan du genom att vara medlem erhålla gratis spel varje vecka. Detta är en kampanj utöver deras vanliga odds bonus där du får 100 % upp till 1 500 SEK.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100% upp till 1 000 kr
6x bonus (Min odds: 1.75)

Denna insättningsbonus är en av de absolut bästa på marknaden, både vad gäller belopp som erhålls i odds bonus och dess låga omsättningskrav. En odds bonus vi verkligen kan rekommendera. Nu vidare till information om gratis spelen du också kan få ta del av.

Hur tar man del av gratis spelen?

För det första måste du anmäla ditt konto för medlemskap i gratisspelsklubben vilket du gör under följande länk: https://betway.com/sv/free-bet-club/ – när du väl gjort detta är du berättigad deras gratis spel.

Du får ett gratis spel om 100 kr om du lägger en trippel eller fler matcher i ett kombinationsspel och placerar minst 250 kr i insats. Ditt kombinationsspel behöver sedan ha ett lägsta odds om minst 3.00 för att du ska kvalificera dig för gratis spelen. Observera att detta alltså gäller det totala oddset för ditt kombinationsspel och inte för varje enkild match. För att dina spel ska anses vara kvalficerade behöver de innehålla minst tre val. Det går således inte lägga ett spel i din kupong som endast har två olika utfall.

Själva utbetalningen av dina 100 kr sker sedan i två steg, första gången betalas 50 kr ut på lördagen vilket är giltigt för spel till måndagen därpå. Nästa kreditering om 50 kr görs på mådagen och är giltigt till fredagen därpå.

Utöver villkoren ovan gäller ett antal andra punkter samt betways allmänna villkor. Läs igenom villkoren innan du ansöker om medlemskap och börjar spela. Detta så du inte missar något villkor som behöver uppfyllas för att ta del av gratis spelen.

 

Skriv en kommentar

Relaterade nyheter