Betzest ger dig 500 kr i bonus

Av

Betzest är ett nytt och spännande spelbolag på marknaden. De grundades 2018 och ger dig en bra odds bonus att hämta. Det bonusbeloppet uppgår till 500 kr, vid en insättning om motsvarande. Så här gör du för att hämta din odds bonus hos Betzest.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 500 kr
15x bonus (Min odds: 2.00)

500 kr i odds bonus hos Betzest

Vi kan glatt förmedla ytterligare en odds bonus här på vår sajt. Den här gången ger vi dig möjligheten att hämta en odds bonus till ett totalt värde om 500 kr från Betzest. Spelbolaget är nytt under 2018 och går har verkligen tagit stora kliv in på den svenska marknaden. Ett seriöst och pålitligt spelbolag med en bra plattform att spela på. Gör du en insättning om 500 kr får du det dubbla i odds bonus. Det innebär alltså en procentuell ökning om 100 %.

Det här genererar per automatik bättre möjligheter för högre vinster på sikt. Notera dock att när du använder dig av denna odds bonus behöver du omsätta bonusbeloppet 15 gånger, där varje placerat spel behöver uppgå till 2.00 i odds. Vidare rekommenderar vi dig att läsa igenom regler och villkor hos Betzest, där de noggrant skriver ut precis vad som gäller för spel hos dem i allmänhet och för odds bonusen i synnerhet.

Om du önskar ta del av någon annan, eller flera, odds bonusar så har vi scannat marknaden efter de bästa spelbolagen och dess odds bonusar. Vår totala sammanställning hittar du under vår startsida, men för att förenkla sökandet har vi även specificerat vissa typer av bonusar i våra respektive underkategorier. Surfa vidare och hämta den bäst lämpade odds bonusen för just dig!

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 500 kr
15x bonus (Min odds: 2.00)

 

Relaterade nyheter