Blod, svett och bets hos Bethard

Av

Kicka igång spelkontot med en 125 % ökning av din första insättning. Kan det bli bättre än att få din första insättning ökad med 125 % som ett tillskott i spelkassan? Högre chans för högre avkastning utlovas med denna odds bonus.

125 % odds bonus upp till 1 250 kr hos Bethard

Bethard är ett lite tuffare spelbolag. De marknadsför sig med en tuff attityd, som riktar sig in på spelare som är beredda att kämpa för sina pengar. I slutändan handlar det väldigt mycket om tålamod och hård fight när det kommer till betting. Vi alla har hört historier om snabba vinster och höga utbetalningar, vilket självklart kan ske. Det är dock inte särskilt troligt att man vinner jättestort med en gång, utan det krävs att man faktiskt anstränger sig för att vinna mycket pengar på lång sikt.

Betting är inte alltid enkelt och man behöver lägga många timmar på sikt för att ha chans att vinna mot spelbolagen. Det är otroligt viktigt att man läser på inför sina spel, vilket många slarvar med. Du kan skapa dig många fördelar på egen hand, men hos Bethard får du en direkt fördel i deras grymma odds bonus. Du kan få ett stort tillskott i spelkassan redan från start, som kan uppgå till som mest 1 250 kr. Hur stor din odds bonus blir beror på din egen insättning.

Den största insättningen du kan göra inom ramen för denna odds bonus är 1 000 kr. Din insättning ökas då med 125 %, vilket alltså innebär att du får ytterligare 1 250 kr att spela för, som totalt ger dig 2 250 kr i kapital att röra dig med.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
% upp till 500 kr extra
Inga omsättningskrav

Relaterade nyheter