Bonus varje vecka med Expekt Club

Av

Expekt är det välkända spelbolaget som gör sina kunder väldigt nöjda. Den här gången belönar de dig lite ytterligare, då du kan hämta hem 50 kr extra varje vecka. Följ nedan instruktioner för att hämta hem din bonus hos Expekt.

Expekt Club ger dig 50 kr i bonus varje vecka

Du har säkerligen hört talas om att Expekt är ett bra och pålitligt spelbolag. Du kanske till och med redan spelar på deras sajt? Oavsett skall du vara medveten om att de nu har en kampanj som ger dig möjligheten för en bonus på 50 kr varje vecka. Du behöver skapa ett konto hos Expekt (om du inte redan har ett), samt att du behöver anmäla dig till Expekt Club, som du finner på deras sajt. Klicka på spelbolagets logotyp i tabellen nedan för att komma till registrerings-sidan.

Så här funkar Expekt Club:

Sätt in 250 kr och satsa motsvarande summa på ett singel- eller kombinationsspel. Du kan välja om du vill spela på matchen före avspark, eller live på deras sektion för live betting. Du väljer din favoritsport som du vill spela på, som du säkert också har bäst koll på. Satsa dina 250 kr på ett valfritt spel med minst 1.80 i odds.

Satsa ditt spel på valfri sport mellan måndag och söndag. Du kommer därefter att belönas med 50 kr i bonus den första måndagen efter ditt avgjorda spel.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
Upp till 2 000 kr free bet
Min odds: 2.00

Relaterade nyheter