Bra odds bonus för Allsvenskan 2018

Av

Allsvenskan är väldigt populär i Sverige och kanske det som är mest populärt av all sport just nu. Väldigt många följer ligan och många gillar också att spela på matcherna via odds och betting. För att maximera utfallet av sin betting kan det vara bra att erhålla en odds bonus för att öka chanserna till höga vinster. Nedan är några av de vi anser vara bäst på marknaden just nu.

Odds bonusar för Allsvenskan 2018

De allra flesta odds bonusar på marknaden går att nyttja vid spel på Allsvenskan 2018. Vissa är däremot något bättre än andra, där en del spelbolag specificerar sina bonusar på svensk fotboll, eller åtminstone erbjuder höga bonusbelopp för svenska spelare. När man erhåller en insättningsbonus bör man vara medveten om att det innefattar omsättningskrav. Så är i regel alla insättningsbonusar med procentuell ökning utformade. Man skall därför inte skrämmas upp över det faktum att man behöver omsätta bonusen, men man skall dock hålla uppsikt över regler och villkor.

Vissa odds bonusar innefattas av väldigt höga och svåra omsättningskrav – dessa skall man undvika. På vår sajt har vi endast tagit fram de spelbolag som vi anser ha rimliga omsättningskrav, varpå övriga aktörer får stiga åt sidan i vår oddsbonusjämförelse.

För att maximera sin avkastning letar man ofta efter de högsta oddsen för respektive match man spelar på. Det betyder att man ibland behöver ha ett spelkonto hos fler aktörer än bara en, då det inte alltid är högst odds på en och samma sajt. Man behöver inte ha massor med pengar insatta på alla spelbolag, utan man kan göra en insättning när det väl är dags att placera ett spel. Nedan odds bonusar är bra och förmånliga för dig som vill spela på Allsvenskan 2018 via odds och betting.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 1 200 kr
Krav: 8x (Min. odds 1.80)
200 % upp till 2 000 kr
5x bonus (Min odds: 1.40)
100 % upp till 2 100 kr
12x bonus (Min odds: 2.00)
100 % upp till 2 500 kr
Omsättningskrav: 6x (Lägsta odds: 1.50)
Erhåll 500 kr
Inga omsättningskrav

Relaterade nyheter