Bra odds bonus i april 2018

Av

Våren är kommen och vi har redan kommit in i april månad. Vi har en spännande tid framför oss, med mycket sport och ett kommande fotbolls VM till sommaren. Nu sammanställer vi odds bonusar under april månad 2018.

Insättningsbonusar i april 2018

Söker du efter en ny insättningsbonus att ta del av för spel på odds och betting? Det finns flera alternativ, och alla spelbolag kanske inte är lämpliga för just dig. Du väljer själv vad som passar bäst efter din egen värdering. För att skapa dig en uppfattning om hur respektive odds bonus är utformad rekommenderar vi dig att läsa våra utförliga recensioner som vi skrivit. Vi redogör för en övergripande förklaring kring spelbolaget och dess odds bonus som de erbjuder.

En bra odds bonus bygger på olika faktorer. Det beror dels på vad man själv söker, där vissa är ute efter en hög odds bonus, medan andra kanske vill spela mer för skojs skull och således föredrar ett riskfritt spel eller ett gratisspel. De sistnämnda bonusformerna är inte lika vanliga, åtminstone inte gratisspel. Det finns flera att ta del av, som vi rekommenderar att alla gör. Så länge man kan ta del av ett gratisspel utan att investera egna pengar, så är det att rekommendera i alla lägen, oavsett om man har för avsikt att investera eget kapital vid ett senare skede.

Vad man initialt kan kolla efter är:

  • Storleken på odds bonusen
  • Omsättningskrav
  • Lägsta odds för betting
  • Tidsperiod för omsättningskraven

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
% upp till Ingen bonus just nu
Ingen bonus just nu
100% upp till 500 kr
10x (Min odds: 1.80)
% upp till Ingen bonus just nu
Ingen bonus just nu
% upp till Ingen bonus erbjuds för tillfället
500% upp till 500 kr
8x bonus (Min odds: 1.80)
100% upp till 100 kr
Inga omsättningskrav

Riskfria spel och gratisspel för betting

Riskfritt spel och gratisspel, som nämndes i stycket ovan, är bra bonusformer att använda sig av om man inte har för avsikt att spela länge och mycket. En insättningsbonus behöver omsättas, vilket innebär att man i många fall behöver placera ett antal spel innan man har möjlighet att ta ut pengarna. Med ett riskfritt spel behöver man allt som oftast endast placera ett eller två spel innan man har klarat av eventuella omsättningskrav.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
450 kr riskfritt spel
Inga omsättningskrav - Bonuskod: EXCM75
100 % upp till 2 500 kr
Omsättningskrav: 6x (Lägsta odds: 1.50)
250 kr riskfritt spel
Inga omsättningskrav
200 kr gratis spel
Lägsta odds: 1.80
100 kr utan omsättningskrav
Inga omsättningskrav
Spela för 20 € - få 10 € extra
Inga omsättningskrav

Relaterade nyheter