Bra odds och free bet hos Betsson

Av

Betsson, ett spelbolag med höga odds och ett väldigt förmånligt free bet. Du kan hämta upp till 1 000 kr i free bet vid din första insättning hos spelbolaget Betsson. De är välkända inom branschen och varit ett av de största och bästa spelbolagen på marknaden under många år.

Free bet och bra odds hos Betsson

Ett gratisspel är alltid att föredra. Vi rekommenderar att man alltid tar del av dessa när tillfälle ges, framförallt när det inte innefattas av några omsättningskrav. Den vanligaste bonustypen är en insättningsbonus, men hos Betsson har man valt en annan väg i sitt arbete med att locka till sig nya kunder. Det är ingen hemlighet att det här är ett arbete i att rekrytera nya spelare, men vad gör det när man gynnas av att erhålla deras bonusar?

Betsson ger alla sina nya spelare ett free bet på hela 1 000 kr. Du sätter in ett belopp upp till 1 000 kr, placerar det på valfri marknad och om spelet går förlorat får du tillbaka varenda krona. Det här ger dig väldigt bra möjligheter till att från start få en bra och stabil spelkassa. Antingen använder du dig av dina dubbla chanser som ges, alternativt att du spelar ditt första spel och tar ut pengarna vid förlust. Oavsett är detta en bra odds bonus i form av ett free bet som vi starkt kan rekommendera.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 2 500 kr
Omsättningskrav: 6x (Lägsta odds: 1.50)

Relaterade nyheter