Bra oddskampanjer hos betfinal

Av

Spelbolaget betfinal har ett standarderbjudande där alla nyregistrerade spelare får en insättningsbonus på 100 % upp till 1 000 kr. Detta är dock långt ifrån allt. För att locka till sig spelare och behålla de som redan har ett konto har de flera andra kampanjer igång just nu. Som svensk  kan du ta del av samtliga kampanjer vilka vi går igenom i denna nyhet.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100% upp till 1 000 kr
10x bonus (Min odds: 1.90)

För betfinals välkomstbonus gäller omsättningskraven 10x bonus till ett minsta odds om 1.90. De bonusar vi går igenom nedan kan du ta del av även om du väljer att nyttja denna insättningsbonus.

Övriga odds bonusar

Som nämnt ovan har betfinal just nu tre olika kampanjer igång.

  • Försäkring på kombinationsspel
    Om du lägger ett kombinationsspel med minst 5 matcher där spelen är 1X2 får du tillbaka ett free bet om endast fyra av fem matcher i din kupong blir vinst. Maximal återbetalning uppgår till 500 kr. Detta erbjudande gäller endast för kombinationsspel som läggs innan matchstart, din kupong får således inte innehålla några live spel.
  • 90+ garanti
    Om du lägger ett spel som går förlorat på grund av ett mål som tillkommit under tilläggstid (90+) i en fotbollsmatch får du din insats återbetald upp till 500 kr. Erbjudandet gäller för följande ligor: Engelska Premier League, Spanska La liga, Tyska Bundesliga, Italienska Serie A och Franska Ligue 1. Vi vet alla hur surt det är att få ett spel som går förlorat så sent i matchen varför vi verkligen gillar detta erbjudande. Det är inte heller begränsat till endast ett spel, du har möjlighet till 500 krs återbetalning varje dag.
  • Inget mål garanti
    Om du spelat på en match som slutar 0-0 får du tillbaka ett free bet på upp till 500 kr. Ditt free bet behöver nyttjas inom 7 dagar och får placeras på ett spel som har max 5.00 i odds. Även här gäller villkoret att du endast kan få 500 kr per dag.

Relaterade nyheter