Champions League – här är din oddsbonus

Av

När det vankas Champions League är det många som är ute efter en odds bonus. Här följer de bästa alternativen, samt de matcher som spelas under onsdagen. Vilket är ditt favoritlag? Och vilken är din favoritbonus? Du väljer helt själv bland alla våra bästa odds bonusar på sajten!

Champions League – dags för en ny odds bonus?

Champions League är den kanske mest populära sportattraktionen i Sverige – och Europa. Kanske till och med i hela världen? Nå, i alla fall för oss fotbollsfantaster. När det vankas Champions League står alla fotbollsälskare på tå och väntar på flera dramatiska möten, även om det för närvarande bara är gruppspel. Under tisdagen spelades heta möten så som Liverpool – Napoli samt Barcelona – Tottenham. Det är inga dåliga lag som möts, även om det är gruppspel, men det är än dock lika spännande.

I takt med det här är det vanligt att folk gillar att spela på matcherna – med eller utan odds bonus. För dig som vill erhålla en bonus har vi de bästa alternativen för dig. Vi förmedlar alla typer av odds bonusar, små som stora. Det spelar alltså ingen roll om du är ute efter en insättningsbonus eller ett riskfritt spel, vi har allt samlat under ett och samma tak. Vilken typ av odds bonus som du är ute efter styr vilket erbjudande du ska välja. Om du vill spela långsiktigt bör du välja en insättningsbonus, medan du bör välja ett exempelvis riskfritt spel om du bara har för avsikt att spela ett fåtal spel. Kolla igenom vår sajt och alla dess odds bonusar och välj utefter ditt egna behov.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 1 200 kr
Krav: 8x (Min. odds 1.80)
100 % upp till 2 100 kr
12x bonus (Min odds: 2.00)
100 % upp till 2 100 kr
12x bonus (Min odds: 2.00)
200 % upp till 2 000 kr
5x bonus (Min odds: 1.40)
100 % upp till 1 500 kr
20x bonus (Min odds: 1.90)

Relaterade nyheter