Drömodds på AIK mot Östersund

Av

Innan säsongen startade kunde detta möte ses som ett riktigt toppmöte. När vi nu är 7, 8 omgångar in i Allsvenskan har mycket förändrats. När AIK nu tar emot Östersund ses det som en trepoängare av hemmafansen, men frågan är om det blir så lätt?

AIK hade en relativt dålig försäsång. Kanske inte minst grämer sig nog fansen över att AIK var laget som sopade bort derbyspöket för stockholmsrivalen Djurgården. Inför den allsvenska starten sopade även Helsingborg mattan med Gnaget och frågeteckna var många. Nu ett par månader ser det helt annorlunda ut…

Låt oss skippa skitsnacket, du är väl här och läser för att få ett grymt odds på AIK? Ja, antaligen. Om du vill få världens bästa odds på AIK i mötet med Östersund så har betfair oddset för dig. Smakar 10.00 i odds hallon? Det borde det göra.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
450 kr riskfritt spel
Inga omsättningskrav - Bonuskod: EXCM75

Du som ny spelare hos betfair kan få fina, fina 10.00 i odds hos betfair på AIK-vinst om du anger bonuskoden ZFBMCE vid registrering av nytt konto. Oavsett vilka sympatier du har är detta kanske det bästa erbjudandet man kan få inför denna match. För ett par månader sedan hade Östersund setts som ett riktigt jobbigt motstånd men idag ser det helt annorlunda ut.

Kom även ihåg att vi, på denna sajt, har kanske Sverigens bästa sammanställning över oddsbonusar.