Erhåll 3 000 kr i gratisspel hos CasiniaBet

Av

Vill du hämta hem 3 000 kr i gratisspel? Då är CasiniaBet ett bra alternativ för dig. Genom att uppfylla vissa kriterier kan du få chansen att ta del av hela 3 000 kr i gratisspel. Spela på dina favoritlag i några av de största fotbollsligorna i världen, som sedan kan ge dig möjligheten för ett gratisspel och sedermera chans för hög avkastning på dina pengar.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 2 100 kr
12x bonus (Min odds: 2.00)

3 000 kr i gratisspel hos CasiniaBet

För att få tillgång till detta gratisspel behöver du placera 10 singelspel till minst 2,00 i odds. Du kan placera dina spel på några av de bästa ligorna inom fotboll, det vill säga Serie A, Premier League, Bundesliga, La Liga, Ligue 1 med flera. Det innefattar de allra bästa ligorna i världen, vilket också innebär att du sannolikt kommer hitta mängder av värdespel på vägen. Notera att spel på exempelvis över/under, handicap, udda/jämnt, BLGM och så vidare inte innefattas av kraven för denna bonus. Endast singelspel till minst 2,00 berättigar chansen för ett gratisspel om 3 000 kr.

Hur stor bonusen blir är upp till dig. Den totala bonusen utgörs av hur stora spel du väljer att placera. Efter att du har placerat 10 spel får du ett gratisspel motsvarande 10 % av totalbeloppet för samtliga av dessa spel. Gratisspelet uppgår till maximalt 3 000 kr, som då krediteras ditt spelkonto i form av bonuspengar.

För att hämta bonusen skriver du till deras support i antingen deras live chat, alternativt skicka ett mail till support@Casinia.com, så krediterar de en odds bonus till ditt konto. Allmänna regler och villkor hos CasiniaBet gäller för denna bonus. Om du väljer att göra uttag för pengar under perioden, ogiltigförklaras dina tidigare spel gällande den här kampanjen. Det finns inga begränsningar för hur många gånger du kan hämta ut ett gratisspel, utan för var 10:e spel du placerar (och som avgörs) så får du alltså 10 % tillbaka i form av en odds bonus. Lycka till!

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 2 100 kr
12x bonus (Min odds: 2.00)

Relaterade nyheter