Erhåll ny oddsbonus på 1 000 kr

Av

Återigen kan vi förmedla en helt ny odds bonus här på vår sajt. Den här gången kommer erbjudandet från spelbolaget LSbet, som har över 20 års erfarenhet i branschen. Hämta din odds bonus på 100 % upp till 1 000 kr – ett direkt tillskott i din spelkassa.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 1 000 kr
12x bonus (Min odds: 1.80)

Odds bonus vid registrering hos LSbet

Vi anser att en odds bonus kan vara direkt avgörande för långsiktiga och höga vinster. Däremot finns det absolut inga garantier. Man skall heller inte erhålla en odds bonus om man inte känner att man har råd att förlora pengarna man sätter in. Betting kan vara svårt i vissa lägen och det kommer alltid perioder där man förlorar mer pengar än man vinner – vilket kallas för varians.

Om du däremot känner för att spela på odds och betting långsiktigt kan denna odds bonus från LSbet vara aktuell för dig. Den ger dig nämligen en ökning på 100 % upp till hela 1 000 kr, vilket i det fallet hade inneburit att du direkt från start får 2 000 kr att spela för vid en insättning om hälften. Därefter behöver du omsätta bonusbeloppet 12 gånger, vilket innebär en total omsättning om 12 000 kr innan pengarna är godkända för uttag.

LSbet har mångårig erfarenhet i branschen och gör nu en större satsning i Sverige. Man har sin sajt översatt på elva olika språk och erbjuder även kundtjänst för samtliga av dessa. För att komma i kontakt med spelbolaget kan man enkelt nå dem via deras live chat, som är det mest effektiva alternativet. Vidare har de ett otroligt stort utbud och utmanar de största spelbolagen på marknaden, vilket blir ett perfekt komplement för dig som redan har ett konto hos dessa, men som söker en ny odds bonus. Hämta din bonus genom att klicka på LSbets logotyp. Du blir direkt omdirigerad till registrerings-sidan.

Relaterade nyheter