Få ett riskfritt spel hos betsafe

Av

När vi nu går in i maj är flera stora ligor i rullning i olika sporter. Om vi bara tittar till fotbollen är såväl allsvenskan som de internationella ligorna igång. Vad passar inte då bättre än att få ett riskfritt spel? Det kan du få hos betsafe om du följer instruktionerna som vi redogör för i denna artikel.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 1 000 kr
6x bonus (Min odds: 1.50)

Förutom detta fina erbjudande har betsafe sin vanliga insättnignsbonus som kampanj där alla nya spelare får en odds bonus på 100 % upp till 2 000 SEK vid registrering. Om det inte redan framgår har alltså betsafe ofta många fina kampanjer för sina spelare. betsafe ingår i Betssonkoncernen och är ett mycket seriöst spelbolag som värnar om sina kunder.

Så får du ditt riskfria spel

Just nu har alltså betsafe ett erbjudande som kan ge dig ett 200 kr riskfritt spel i mobilen. För att få detta riskfria spel krävs det att du under veckans gång lägger spel på minst 600 kr i betsafes sportsbok. Observera att spelen behöver uppgå till minst 1.50 i odds för att du slutligen ska kunna få ditt riskfria spel. Du har måndag till fredag på dig att komma upp till summan om 600 kr och om du väl gör det kommer ditt spelkonto hos betsafe fyllas på med ett 200 kr riskfritt spel.

Ditt riskfria spel kan du endast använda i mobilen. Det som är bra med detta erbjudande är att det gäller varje vecka. Oavsett om du utnyttjar det en vecka har du alltså chansen till att få nya 200 kr att spela för utan risk under kommande veckor. Kampanjen gäller dock endast till och med 6 maj.

Observera dock att spel på hästar och virtuella sporter inte kommer gälla för att komma upp i de 600 kr som krävs för att erhålla det riskfria spelet.

Relaterade nyheter