Fem spännande matcher i SHL 17/11

Av

Det är ett högt matchtempo i SHL just nu. Under lördagen spelas ytterligare en omgång för veckan, när tio lag gör upp om viktiga poäng. Följ ditt favoritlag och analysera matcherna, kanske också följt av ett spel via odds och betting?

SHL-matcher lördag 17/11

När Allsvenskan i fotboll är slut riktar de flesta sportälskare fullt fokus på SHL istället. Framförallt de som gillar inhemsk sport mer än annat. SHL är Sveriges högsta hockeyliga och bjuder alltid på högt underhållningsvärde. Generellt är ligan väldigt jämn och de sämsta lagen kan därför slå de bästa, och självklart vice versa. Just med det i beaktning kan man aldrig vara säker på utfallet, även om man kan ha en god aning. Vi har under året sett tidigare topplag göra usla inledningar, medan andra har överraskat samtliga experter.

Vi har bland annat sett ett Skellefteå i brygga, som normalt sett brukar vara ett av de bästa laget i ligan. Man har inlett svagt, men kommer sannolikt tuffa igång inom kort. Även ett lag som Färjestad, som var topptippade att vinna SM-guldet, har gjort en svag inledning. De har nu börjat vinna fler matcher, som också fått resultat i tabellen.

Betting på SHL 2018

Om du vill spela på lördagens SHL-matcher via odds och betting kan du välja i stort sett vilket spelbolag du vill på vår sajt. Samtliga spelbolag är recenserade och granskade, så vi alltid kan vara säkra på att erbjuda våra läsare bra odds bonusar och pålitliga spelbolag. De allra flesta spelbolagen erbjuder mängder av odds och betting alternativ på SHL 2018. För säkerhets skull rekommenderar vi dig att gå in på den sajt du har tänkt att spela på, granska odds och utbud innan du registrerar ett konto, och erhåll därefter en odds bonus om du har för avsikt att spela fler gånger än bara en enstaka gång. Du vet själv bäst vilken odds bonus som passar dig, så kolla igenom odds bonus tabellen och hämta ditt erbjudande!

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 1 200 kr
Krav: 8x (Min. odds 1.80)
100 % upp till 2 100 kr
12x bonus (Min odds: 2.00)
100 % upp till 2 100 kr
12x bonus (Min odds: 2.00)
200 % upp till 2 000 kr
5x bonus (Min odds: 1.40)
100 % upp till 1 500 kr
20x bonus (Min odds: 1.90)

Relaterade nyheter