Final i Svenska Cupen – här är våra tips

Av

Årets upplaga av Svenska Cupen skall avgöras. Det står mellan Djurgården och Malmö, som båda har bra lag på pappret, men som båda är inne i en stor formsvacka. Förutsättningarna är jämna och matchen kan på förhand sluta precis hur som helst, men visst kan man hitta bra odds för det.

Speltips och odds för Svenska Cupen 2018

Djurgården och Malmö är båda inne i en formsvacka. Det har inte gått alls som planerat den här säsongen och vi kan sannolikt redan nu utläsa att det kommer bli oerhört svårt för klubbarna att ta sig till toppen av tabellen. Det skiljer redan nu över 10 poäng upp till serieledande Hammarby, som vi har svårt att se att de tappar. Tätt inpå ligger AIK, som även dem ser starka ut den här säsongen.

Vad som kan rädda upp såväl Djurgården som Malmös säsong är en titel i Svenska Cupen. Denna match kommer betyda oerhört mycket och båda lagen kommer vilja vinna till varje pris. Med tanke på den dåliga formen båda lagen har, så kommer defensiven prioriteras i första hand. De har inte lyckats vända underlägen på samma sätt under denna säsong som tidigare, vilket har skapat tvivel i deras förmågor framåt.

Att tappa ett, eller två, mål bakåt tidigt i matchen kan således vara förödande. Det bör bli en avvaktande inledning med ett ställningskrig på mitten. Båda lagen är bra både på mitten och bakåt, medan den offensiva förmågan varit svajig inledningsvis. Ser inte annat än en otroligt tight match under större delen av matchen. Djurgården kommer stärkas enormt av hemmastödet, som kanske till och med kan bli direkt avgörande.

  • Turnering: Svenska Cupen
  • Match: Djurgårdens IF – Malmö FF
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1.80
  • Spelbolag: Betsafe

 

Relaterade nyheter