Fira in semestern med ett riskfritt spel

Av

Har du kanske nyligen gått på semester, eller ligger semestern runt hörnet? Gör som många andra och nyttja Betfairs riskfria spel – helt utan omsättningskrav. Du får nu 450 kr att använda dig av vid ditt första spel hos Betfair. Placera ditt spel och få pengarna tillbaka om du förlorar.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
450 kr riskfritt spel
Inga omsättningskrav - Bonuskod: EXCM75

450 kr riskfritt spel hos Betfair

Ett bra sätt att fira in semestern på kan absolut vara att ta del av Betfairs odds bonus, som är utformad som ett riskfritt spel. Det är alltså inte en traditionell insättningsbonus, som kräver höga omsättningskrav eller liknande. När du har registrerat ett konto och aktiverat din bonus så får du per automatik 450 kr tillbaka om ditt spel går förlorat. Du kan självklart välja att placera ett lägre belopp, men för att maximera bonusen bör man helt klart ta del av samtliga 450 kr som erbjuds.

Ett riskfritt spel av denna karaktär är otroligt bra. Det allra bästa är att du får tillbaka pengarna direkt vid förlust i rena pengar, som inte behöver omsättas. Många riskfria spel innefattas av omsättningskrav (dock ej tuffa krav) som självklart ökar risken för förlust. Nu riskerar du ingenting mer än tiden man lägger ned, samt att man behöver ligga ute med pengarna till dess att det första spelet är avgjort.

Hur vet jag om bonusen är bra för mig?

Denna odds bonus är perfekt för dig som inte har för avsikt att spela under någon längre period, det vill säga enstaka spel, och inte många spel. Alla kan nyttja bonusen som inte redan är kund hos Betfair, utan den gäller endast en gång per individ och hushåll. När du skall aktivera din bonus behöver du ange bonuskoden: EXCM75, annars kommer inte bonusen att vara tillgänglig. För vidare regler och villkor hänvisar vi till Betfairs hemsida, där de listar alla regler som gäller för denna odds bonus.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
450 kr riskfritt spel
Inga omsättningskrav - Bonuskod: EXCM75

Relaterade nyheter