Free bet på Man United – Liverpool

Av

Är du intresserad av Premier League och kommande möte mellan Manchester United och Liverpool? Om du tänkt titta på matche har vi ett riktigt bra erbjudande att tipsa om. Nu kan du nämligen få ett free bet hos betser om du tror på en målsnål match.

Betser erbjudder nämligen samtliga spelare som placerat ett spel på Under 2.5 mål ett free bet upp till 10 € om matchen skulle sluta över 2.5 mål. Detta innebär alltså att du som lägger ett underspel på matchen kommer erhålla din vinst som vanligt om det blir maximalt två mål i matchen. Skulle däremot matchen sluta över 2.5 mål kommer du alltså få ditt spelsaldo krediterat med 10 € av Betser.

Detta erbjudande kan ge dig maximalt 10 € i återbetalning i form av ett free bet. Minsta möjliga insats för att ta del av denna odds bonus är likaså 10 €. För dig som söker lite extra spänning i matchen kan detta således vara ett riktigt bra erbjudande.

Kort om läget inför matchen

Matchen spelas den 10 mars 2018 och på förhand ser det ut att kunna bli en rysare i slaget om vilket lag som ska ta andraplatsen i Premier League. Vid vinst för United har de ett riktigt bra utgångsläge att ta hem andraplatsen, trots att laget varit väldigt kritiserat till och från. Det är kanske just kritiken mot Manchesterlaget i allmänhet och Mourinho i synnerhet som gör att underspelet kan vara intressant i denna matchen. Portugisen är inte direkt känd för att spela ett spel som ger de målgladaste matcherna i sådana här drabbningar. Mycket talar kanske därför för att man kommer spela relativt avvaktande. Frågan är bara om inte Liverpools glada och målfarliga omställningsspel kan straffa United? Det återstår såklart att se. Hur som helst ser vi fram emot en riktigt trevlig match när två av Englands bästa lag gör upp om de tre poängen.

Relaterade nyheter