Gratis betting? Titta hit

Av

Det finns mängder med spelbolag på marknaden idag. Med det sagt finns det också en tuff konkurrens som spelbolagen dagligen kämpar med. Vissa spelbolag tar det ett steg längre och erbjuder sina nya kunder gratis betting. Sådana erbjudanden rekommenderar vi alltid att man tar del av, då man inte har något att förlora, utan har allt att vinna med lite tålamod.

Erbjudande: gratis betting

Spelbolaget Redbet ger dig nu möjligheten att erhålla två gratisspel för totalt 200 kr, när du placerar två spel för 100 kr vardera. Du två spel för 100 kr per spel, varpå du får lika mycket i form av gratisspel till ditt spelkonto. Dina två spel behöver uppgå till 1.80 i odds för att kvalificera sig för erbjudandet.

Så här gör du för att erhålla dina två gratisspel om totalt 200 kr:

  • Skapa ett konto hos Redbet (klicka på logotypen nedan)
  • Gör en insättning på 200 kr
  • Placera ditt första spel på 100 kr på valfri marknad
  • Placera ditt andra spel på 100 kr på valfri marknad
  • Du erhåller totalt 200 kr i gratisspel hos Redbet

Om du inte vill utnyttja det totala beloppet är det helt okej att endast placera 100 kr på ett spel. Du får då 100 kr i gratisspel, men varför inte utnyttja det fulla bonusbeloppet när möjligheten väl ges? För en insättning om 200 kr får du alltså möjlighet att spela för totalt 400 kr. De 200 kr som du får extra på kontot kan i förlängningen vara avgörande. Det låter kanske inte som mycket pengar, men med tålamod kan man definitivt omvandla 200 kr till tusen och åter tusentals kronor. Lycka till!

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
200 kr gratis spel
Lägsta odds: 1.80

Relaterade nyheter