Gratis live betting hos betsafe

Av

Live betting är en spelform som blivit väldigt populär och allt fler får upp ögonen för att spela i realtid på matcher. Det är kanske inte så konstigt att många fastnat för just detta sätt att spela på, det är nämligen så att det statistikt visat sig vara enklare att vinna pengar via live betting än om man spelar före matchstart. Varför då inte ta chansen att spela gratis live betting på fotboll?

betsafe har nämligen just nu en kampanj där du får ett gratis live spel på 200 kr varje vecka att spela på Europa League eller Champions League.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 1 000 kr
6x bonus (Min odds: 1.50)

Hur fungerar gratis spelen?

Alla kunder har rätt till detta erbjudande oavsett om man är ny kund eller har spelkonto hos betsafe sedan tidigare. Det du behöver göra är att anmäla dig till den aktuella kampanjen på betsafe genom att klicka på DELTA innan du placerar ditt kvalificerade spel. Du behöver endast anmäla dig en gång för att få ett gratis live spel på CL och EL per matchvecka turneringarna spelas.

 

Vad är då ett kvalficerat spel för detta erbjudande? Du behöver spela en singel (dvs inga kombinationsspel som exempelvis dubbel eller trippel) på Champions League eller Europa League på minst 200 kr. Spelet måste ha minst 1.50 i odds.

Om du sedan skulle vinna på ditt gratis spel gäller vissa omsättningskrav vilket är vanligt vid sådana här erbjudanden. En eventuell vinst behöver omsättas minst tre gånger till ett lägsta odds om 1.50 per spel. Du behöver klara av omsättningskraven inom 14 dagar för att dina pengar inte ska tas tillbaka.

I övrigt gäller betsafes allmänna villkor för bonusar för erbjudandet och det finns även andra villkor än de vi redogör för här i denna artikel. Innan du börjar spela för att utnyttja detta erbjudande rekommenderar vi att du läser igenom kampanjsidan där all nödvändig information framgår.

 

Relaterade nyheter