Gå med i gratisspelsklubben hos Betway

Av

Vill du ta del av kontinuerliga gratisspel? Välkommen till Betway! Nu får du möjligheten att själv påverka dina gratisspel. Genom att placera spel på en trippel (eller högre) med lägsta insats om 250 kr, så får du 100 kr i gratisspel.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100% upp till 1 000 kr
6x bonus (Min odds: 1.75)

Så erhåller du 100 kr i gratisspel hos Betway

För att delta så behöver du först och främst skapa ett konto hos Betway. Det gör du genom att klicka på deras logotyp, varpå du kommer till registrerings-sidan och kan skapa ditt konto. Därefter behöver du göra en insättning om minst 250 kr, som är lägsta insats för att kvalificera sig för detta gratisspel. När du gjort detta behöver du även registrera dig i Gratisspelsklubben hos Betway.

Det lägsta beloppet är alltså 250 kr och spelet behöver innefattas av en trippel eller högre. Du kan alltså placera ett spel på tripplar, fyrlingar, femlingar och så vidare. Totalt får du 100 kr utbetalt i form av gratisspel, under två omgångar. Ditt spel skall placeras mellan 01:00 på lördagen och 00:59 lördagen därpå. Det vill säga att du har en vecka på dig att fullfölja ditt spel. Utbetalningen av gratisspelet görs klockan 13:00 på lördagen, som sedan är giltigt till klockan 13:00 måndagen därpå.

Det andra gratisspelet á 50 kr betalas ut på måndagen klockan 13:00, som sedan är giltigt till fredagen därpå, klockan 15:00. Totalt behöver din spelkupong uppgå till minst 3.00 i odds. Detta gäller för hela kupongen och alltså inte för varje enskilt spel du väljer. Du kan inte kombinera denna odds bonus med andra kampanjer eller erbjudanden hos Betway, så som odds boost eller liknande.

Deras cash out-funktion är otroligt bra, men tyvärr inte tillåten att applicera för detta erbjudande.

Ange bonuskod: 89536 för att aktivera din odds bonus idag!

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100% upp till 1 000 kr
6x bonus (Min odds: 1.75)

Relaterade nyheter