Hämta en odds bonus inför stormötet i PL

Av

Det vankas stormöte i Premier League under onsdagen den 5 dec. Vi pratar självklart om mötet mellan Manchester United och Arsenal. Två lag som har lång historia sinsemellan och som sannolikt kommer bjuda upp till dans. Hämta en lämplig odds bonus och placera ditt spel inför matchen.

Odds bonus inför Manchester United – Arsenal

Manchester United tar emot Arsenal på Old Trafford och det råder inga tvivel om att det kommer bli högdramatiskt. Hemmalaget har det från tid till annan väldigt kämpigt. Mourinho, huvudtränaren, får bemöta en hel del kritik och svarar allt som oftast upp med att hans spelare inte håller måttet. Det är ett tydligt tecken på desperation, så frågan är hur lång tid han de facto har kvar innan ledningen tappar tålamodet. Senast spelade man 2-2 borta mot Southampton, och enligt rykten ska tränaren ha rykt ihop ordentligt med stjärnan Paul Pogba. Relationen dem emellan verkar alltså vara allt annat än bra i dagsläget.

Arsenal å andra sidan spelar väldigt underhållande och bra fotboll. Man har fått igång maskineriet och kunde senast spela hem en 4-2-seger mot självaste Tottenham. Det var en otroligt underhållande match, som svängde åt båda håll. Det var Arsenal som var mest effektiva och kunde fullfölja fler av sina anfall mot vad Tottenham mäktade med. Med den vinsten placerar man sig i skrivande stund på en fjärde plats, samtidigt som Manchester United ligger åtta i tabellen.

Vill du spela på matchen kan du via vår sajt hämta hem en valfri odds bonus. Det spelar egentligen ingen roll vilket spelbolag du hämtar din odds bonus ifrån, utan merparten erbjuder spel och marknader på Premier League. Du väljer den odds bonus som faller dig bäst i smaken och börjar spela – det är inte krångligare än så. Om du stöter på några problem, eller har några frågor i övrigt, är du välkommen att kontakta oss på info@oddsbonus24.se

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 1 200 kr
Krav: 8x (Min. odds 1.80)
100 % upp till 2 100 kr
12x bonus (Min odds: 2.00)
100 % upp till 2 100 kr
12x bonus (Min odds: 2.00)
200 % upp till 2 000 kr
5x bonus (Min odds: 1.40)
100 % upp till 1 500 kr
20x bonus (Min odds: 1.90)

Relaterade nyheter