Hämta unik odds bonus här!

Av

Vi strävar alltid efter att göra våra läsare nöjda. För att göra det behöver vi ständigt leverera grymma odds bonusar som kan generera inkomster för de som är duktiga på odds och betting. Hos oss kan du nu hämta en helt unik odds bonus, som du endast finner hos oss och vår sajt.

Roy Richie – unik odds bonus

Roy Richie har etablerat sig väl på den svenska marknaden. De har nu en svensk sajt för att göra det enklare för alla spelare i Sverige att spela på odds och betting. Tidigare har den varit på engelska, vilket för många inte är något problem, men självklart att föredra på svenska. Deras stora utbud på odds och betting mäter sig helt klart med det genomsnittliga spelbolaget.

Vi kan gladeligen förmedla en helt unik odds bonus tillsammans med Roy Richie, som ger dig en ökning av din första insättning upp till 1 200 kr. Du får en procentuell ökning av din första insättning, som totalt kan uppgå till 1 200 kr. När du sätter in pengarna behöver du ange bonuskoden RRSODDS24 för att aktivera din odds bonus.

Vill du inte spela för hela beloppet kan du sätta in så lite som 200 kr, vilket i det fallet hade genererat ytterligare 200 kr i bonuspengar och alltså totalt 400 kr att spela för. Det insättnings- och bonusbeloppet kan alltså maximalt uppgå till 2 400 kr. Det är ett väldigt bra tillskott i spelkassan redan från start, som successivt kan ökas och bli en stabil spelkassa att luta sig tillbaka mot.

Vidare behöver du omsätta bonusbeloppet åtta (8) gånger till minst 1.80 i odds. Vi rekommenderar dig att läsa igenom regler och villkor som du finner på Roy Richies hemsida, just för att undvika eventuella missförstånd.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 1 200 kr
Krav: 8x (Min. odds 1.80)

Relaterade nyheter