Här hämtar du din odds bonus

Av

Här hittar du din bästa odds bonus! Klicka hit för att se vad marknaden har att erbjuda. Vi redogör för samtliga av de bästa spelbolagen och dess odds bonusar som finns att tillgå.

Hämta din odds bonus hos oss

Vår sajt bygger på att förmedla de bästa spelbolagen och de odds bonusar som erbjuds därigenom. Just på grund av att det är förhållandevis krångligt att söka sig fram efter varje enskild odds bonus, så har vi gjort jobbet enkelt för Dig. Det är vår plikt att göra ett gediget arbete i att scanna av marknaden för att hitta de bästa alternativen gällande en odds bonus. Alla spelbolag och dess erbjudanden är inte bra, varför vi har sållat bort alla som vi bedömer vara av lägre kaliber.

En sämre odds bonus kännetecknas ofta genom att det är omsättningskrav som är orimliga. Även om spelbolagen inte kan ge bort pengar, och att det inte heller är något konstigt i ett generellt omsättningskrav, så kan dessa krav inte vara för höga. Om en odds bonus skall omsättas för många gånger, så kan man enkelt beräkna sannolikheten för att spelbolaget går vinnande på sikt. Om man däremot hittar en odds bonus som är rimlig, vilket de oftast är, så är det oerhört fördelaktigt att ta del av dessa.

Vilken odds bonus ska jag välja?

Det finns flera olika varianter av välkomsterbjudanden och odds bonusar. Det finns således inget rätt eller fel här, utan det är helt enkelt upp till dig att välja den som passar dig bäst. Antingen kan det vara en odds bonus som ger dig en procentuell ökning av din första insättning. Andra alternativ kan vara riskfria spel, där du får dubbla chanser för det spel som bonusen avser. I vissa fall kan även gratis spel, eller free bets, erbjudas, även om det är mer sällan. Gratis spel är alltid bra att ta del av, då det inte kräver att du sätter in något eget kapital.

Nedan följer ett antal spelbolag som vi anser vara bra nog för att synas på vår sajt. Detta är baserat på att spelbolagen och dess odds bonusar klarar av de kriterier som vi har satt upp. Exempelvis rimliga omsättningskrav, bra storlek på bonusen, god service och förhållandevis låga minimum-odds.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
% upp till Ingen bonus just nu
Ingen bonus just nu
100% upp till 500 kr
10x (Min odds: 1.80)
% upp till Ingen bonus just nu
Ingen bonus just nu
% upp till Ingen bonus erbjuds för tillfället
500% upp till 500 kr
8x bonus (Min odds: 1.80)
100% upp till 100 kr
Inga omsättningskrav

Skriv en kommentar

Relaterade nyheter