Hockey-VM närmar sig – vi har oddsen!

Av

Om bara några dagar är det återigen dags för Hockey-VM. Visst går tiden fort? Det känns inte som att det var allt för länge sedan Sverige lyckades vinna VM-guldet senast men det är alltså nu ett år sedan. Kan Sverige skrälla och vinna igen? Det är höga odds på det utfallet och antagligen blir det väldigt svårt för tre kronor att göra om bedriften från förra året.

Världsmästerskapet i hockey spelas i år i Danmark. Även om turneringen tappat något av sin stjärnstatus är det många svenskar som bänkar sig i TV-sofforna när slutspelet närmar sig, inte minst de sista matcherna i turneringen. Då intresset är stort finns givetvis även mängder av matcher och odds att spela på under såväl gruppspelet som slutspelet.

Kan Sverige skrälla och vinna?

Om vi tar en titt på oddsen så ger inte oddssättarna Sveriges särskilt goda chanser att vinna VM. Sverige är förvisso det tredje högst favoriserade laget men man kan få så högt som 6.00 i odds på att Sverige vinner VM just nu. Det bästa oddset hittar du på Coolbet där du även kan utnyttja en 1 000 kr insättningsbonus.

VM-favoriter är föga förvånande Kanada. Om du tror att de tar hem turneringen bör du verkligen tro stenhårt på denna idén, det högsta oddset på Kanada att vinna är nämligen endast 2.50. Efter Kanada men före Sverige har spelbolagen oddsat Ryssland som vinnare där högsta odds just nu är 5.00 hos betway.

Relaterade nyheter