Höga odds bonusar juli 2018

Av

Under VM-tider är det många som spelar på matcherna via odds och betting. För chans till högre avkastning nyttjar även många en odds bonus, som ger ett extra tillskott i spelkassan redan från start. Här hittar du höga och bra odds bonusar för juli månad 2018.

Odds bonusar juli 2018

En odds bonus ger dig alltid extra pengar att spela för, även om själva bonusen kan komma i olika former. Riskfria spel, gratisspel eller traditionella insättningsbonusar är det allra vanligaste. Regelbundna kampanjer är även det vanligt, så som odds boost eller förhöjda odds. När du skapar ett nytt konto hos ett spelbolag är det en vanlig insättningsbonus som är det vanligaste. Denna bonustyp ger dig en procentuell ökning på din första insättning och gäller endast en gång per registrerat konto och spelare. Man får alltså inte använda sig av familjemedlemmars personnummer för att nyttja bonusen fler gånger, utan då kan spelbolagen hävda sin rätt att låsa inne alla pengar.

Däremot har man alltid möjligheten att skapa ett spelkonto hos fler än en aktör, för att således nyttja fler odds bonusar per individ. Här listar vi de allra bästa spelbolagen med tillhörande odds bonusar på marknaden, som vi anser uppfylla de kriterier som vi kräver. Framförallt gäller det kundservice och prestanda på sajten, men även hur odds bonusarna är utformade.

Spela på odds och betting i juli 2018

Juli månad bjuder på mängder av marknader att spela på. Framförallt är det Fotbolls VM 2018 som är mest populärt, som sträcker sig halvvägs in i juli. Vi bjuds på matcher var och varannan dag, med hög dramatik när vi nu gått in i slutspelet. Vill du nyttja en odds bonus under fotbolls VM 2018 så kan vi rekommendera dig att ta del av någon utav nedan bonusar. Dessa spelbolag har riktat ett stort fokus på VM 2018 och är av oss bedömda som pålitliga, seriösa och bra aktörer. Du kan därmed känna dig trygg i ditt val av såväl spelbolag som odds bonus. För mer kampanjer och erbjudanden – klicka här.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 1 200 kr
Krav: 8x (Min. odds 1.80)
200 % upp till 2 000 kr
5x bonus (Min odds: 1.40)
100 % upp till 2 100 kr
12x bonus (Min odds: 2.00)
100 % upp till 2 500 kr
Omsättningskrav: 6x (Lägsta odds: 1.50)
Erhåll 500 kr
Inga omsättningskrav

Relaterade nyheter