Högst odds för Sverige – Schweiz VM 2018

Av

Sverige gjorde en bragdmatch mot Mexiko i fotbolls VM 2018. Det var den sista matchen i gruppspelet som också var direkt avgörande för Sveriges fortsatta spel i VM. En otroligt bra prestation resulterade i en 3-0-seger mot ett förhands-tippat Mexiko. Nu ställs man mot Schweiz i åttondelsfinal – här är de bästa oddsen.

Sverige – Schweiz bästa odds VM 2018

Det svenska laget åkte på en otroligt tung förlust mot Tyskland i matchens sista sekvens. Toni Kroos skruvade in en frispark och det svenska laget föll platt. En så pass tung förlust att ingen hade räknat med att de kunde repa sig mot ett starkt Mexiko. De visade alla motsatsen. Från minut ett hade det svenska landslaget full kontroll på spelet. De dominerade större delen av matchen och hade koll på varenda millimeter i försvaret. Även anfallsspelet visade sig från sin bästa sida, som tidigare varit starkt kritiserat. De mäktade med att göra tre (3) mål framåt, utan att släppa in ett enda mål bakåt. En bragd som heter duga, som innebar gruppseger i Fotbolls VM 2018.

Även Schweiz gjorde jobbet med att ta sig vidare till åttondelsfinal. De spelade oavgjort mot Costa Rica, samtidigt som Brasilien vann med 2-0 över Serbien. Detta är det på förhand bästa scenariot för Sverige utifrån hur den sista gruppspelsomgången såg ut. Lägg därtill att Schweiz inför åttondelen saknar två av sina fyra ordinarie backar. Absolut ingen nackdel med svenskögon mätt.

Det kommer bli en tuff match mot Schweiz, och oddsen är relativt jämna. Sverige har goda chanser att vinna matchen och således ta sig vidare till en kvartsfinal. Hur bedömer du Sveriges chanser att gå vidare? Gillar du att spela på fotbolls VM 2018 via odds och betting så rekommenderar vi dig att välja det spelbolag med högst odds för Sverige – Schweiz. Nedan följer de högsta oddsen inför matchen. Passa även på att utnyttja en odds bonus för att maximera ditt utfall och avkastning.

Sverige: 3.10 (Betsafe)

Oavgjort: 3.15 (Betsson)

Schweiz: 2.70 (WilliamHill)

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
% upp till 200 kr
10x bonus (Min odds: 1.80)
100% upp till 1 200 kr
Krav: 8x (Min. odds 1.80)
200% upp till 2000 kr
5x bonus (Min odds: 1.40)
100% upp till 1 000 kr
6x bonus (Min odds: 1.75)
100% upp till 1 000 kr
12x - Bonuskod: WSP100

Relaterade nyheter