Hur många titlar vinner Real Madrid i år?

Av

Här får du de bästa oddsen för hur många titlar Real Madrid lyckas vinna i år. Det har inte gått som det var tänkt hittills – hur många titlar tror du de lyckas ta hem till den spanska huvudstaden?

Odds: Hur många titlar vinner Real Madrid i år?

Zidane betraktas fortfarande som en förhållandevis ny tränare i Real Madrid. Det har gått relativt smärtfritt hittills, men han står nu inför sin största utmaning hittills. Man har inte alls lyckats bra i ligan i år och har i princip helt tappat greppet om ligatiteln till Barcelona. Man hade en chans där man var piskade att vinna El Clasico, men föll tungt. Det blev en enkel seger för bortalaget, som såg ut att njuta på planen.

Om Real Madrid mäktar med några titlar eller ej, det återstår att se. Vi vet alla vilket stjärnlag de är och kan helt klart komma tillbaka till en god form på nolltid. Det är dock oroligt i truppen, och presidenten Perez är ivrig i att värva storspelare till klubben. Det ryktas flitigt om såväl Kane från Tottenham, som Salah från Liverpool. Huruvida det finns substans i dessa rykten, låter vi vara osagt.

Bolag
Bonus
Betyg
Betyg
Spela
200% upp till 2000 kr

Bästa oddsen på Real Madrid säsongen 2017/2018

Vill du ha de bästa oddsen för hur många titlar Real Madrid vinner, så finns de här. Oddsen bygger på tre titlar, och är alltså inte specificerat just vilka titlar. Det skulle räknas in om de exempelvis vinner ligatiteln, ligacupen och Champions League, eller liknande. Alla titlar räknas in!

De bästa oddsen för hur många titlar Real Madrid vinner säsongen 17/18 kommer nedan:

  • Inga vunna titlar: 1.65
  • 1 vunnen titel: 2.40
  • 2 vunna titlar: 17.00
  • 3 vunna titlar: 251.0

Vad spelbolagen alltså anser vara mest troligt är alltså att de inte vinner några titlar över huvudtaget, men lämnar dörren vidöppen för åtminstone en titel. Vad tror du att de mäktar med?

** Odds hämtade från Unibet

Skriv en kommentar

Relaterade nyheter