Rivalmöte: HV71 – Färjestad bästa odds

Av

Det råder hög rivalitet mellan HV71 och Färjestad. Historien mellan de båda lagen sträcker sig många år tillbaka. Nu ställs man mot varandra i den 36:e omgången av SHL, där HV71 står som hemmalag.

Bästa odds för HV71 – Färjestad

HV71 har kommit igång på sistone, men kommer dock inte upp i närheten av den standard som man höll i fjol. Det var som bekant Jönköpings-laget som vann SM-guldet säsongen 16/17, men kommer troligtvis inte klara av att försvara guldet i år. Nu är det Växjö och Djurgården som sett hetast ut, men tabellen i övrigt är oerhört jämn.

Färjestad inledde säsongen kanske bäst av alla. Det såg länge ut att bli en hård kamp mellan dem och Växjö, men Färjestad tappade sitt momentum helt och hållet. De bröt nyligen sin sju matcher långa förlust-streak, när man vann hemma mot Rögle med 5-1. Det var en övertygande seger, men samtidigt var det seriens kanske sämst lag man mötte, dessutom på hemmaplan.

Det är tydligt att Färjestad har en uppförsbacke i sitt spel, men kanske kan vinsten senast vara en trendbrytare. HV71 är som alltid väldigt starka på hemmaplan och det kommer bli en tuff match för båda lagen. Enligt en undersökning som gjorts, så är HV71’s hemmaborg – Kinnarps Arena – den arena som flest spelare i SHL fruktar för att spela i. Det är således den tuffaste arenan att spela i, nu återstår det att se om laget kan leva upp till förväntningarna.

De bästa oddsen för respektive lag att vinna, alternativt att det blir oavgjort är följande:

HV71: 2.00 (Spelbolag: Bethard)

Oavgjort: 4.30 (Spelbolag: Bethard)

Färjestad: 3.25 (Spelbolag: Bethard)

Klicka här för att spela på matchen, till marknadsbästa odds, hos Bethard. Förslagsvis tar du även del av deras grymma odds bonus, som ger dig ett ordentligt tillskott i spelkassan redan från start. Läs noggrant igenom regler och villkor, alternativt att du klickar dig fram till vår odds bonus recension för Bethard.

Skriv en kommentar

Relaterade nyheter