Infekterat läge mellan Mourinho och Pogba

Av

Pogba är en av Manchester Uniteds största stjärnor, men hur ser relationen mellan honom och huvudtränaren Mourinho? Det ryktas om ett infekterat läge, som behöver redas ut per omgående om United skall nå större framgångar på kort sikt.

Hur är relationen mellan Pogba och Mourinho?

Det har länge ryktats om en infekterad relation mellan stjärnan och tränaren. Det har däremot dementerats av Mourinho, som säger att det är en ren lögn att de skall ha en dispyt sinsemellan. Pogbas prestationer har dock varit tvivelaktiga. Han har gjort flera svaga insatser, som också lett till att Mourinho valt att byta ut honom och bänka honom i vissa matcher.

Ryktet hettades upp än mer efter att Mourinho sägs ha skällt ut Paul Pogba och Phil Jones efter förlustmatchen mot Newcastle. Han sägs ha skrikit att spelarna var slappa och inte gjorde sitt yttersta för att laget skulle vinna matchen. Uppgifterna kommer från en källa inom Newcastles organisation, som sägs ha hört hela situationen på nära håll. Matchen därpå var varken Pogba eller Jones med i startelvan, då Pogba sent sägs ha drabbats av sjukdom samt att Jones inte var i matchform.

Pogba behöver hitta formen

Mourinho har inte varit särskilt övertygad av Jones under hans tid i Manchester United. Det har inte varit någon hemlighet, men backen har fått spela många matcher ändå, just för att de inte har särskilt många andra backalternativ. Han har varit ifrågasatt, men ändå fått spela matcher före svensken Victor Nilsson-Lindelöf. Att han (Jones) gjorde en sämre prestation mot Newcastle kan dock ha varit positivt för Victor, som gick in i startelvan i matchen därpå, då i FA-cupen.

Pogba skall vara Uniteds största och bästa stjärna. När han inte presterar blir det snabbt många rubriker om formsvacka, frostig relation till tränaren och mycket annat. Det är väldigt viktigt att han presterat varje match, för visst är det inte för mycket begärt för en spelare inköpt för över en miljard kronor. Nu vill det till att han hittar formen illa kvickt, både för sin egen och Manchester Uniteds skull.

Kommande match för Manchester United är i Champions League-slutspelet, som man verkligen behöver vinna.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
450 kr riskfritt spel
Inga omsättningskrav - Bonuskod: EXCM75
100 % upp till 2 500 kr
Omsättningskrav: 6x (Lägsta odds: 1.50)
250 kr riskfritt spel
Inga omsättningskrav
200 kr gratis spel
Lägsta odds: 1.80
100 kr utan omsättningskrav
Inga omsättningskrav
Spela för 20 € - få 10 € extra
Inga omsättningskrav

Relaterade nyheter