Inför returmötet PSG – Real Madrid

Av

Mötet i Madrid resulterade i en välbehövlig vinst för dagens bortalag. Det blev totalt 3-1 när Ronaldo och hans mannar skapade sig goda förutsättningar inför returen i Paris.

Real Madrid i förarsätet

Det inledande mötet såg länge ut att bli en oavgjord historia. Det var det dåvarande bortalaget, PSG, som gjorde första målet. Kvitteringen kom inte särskilt långt därpå, och sedan var det ett ställningskrig. PSG hade stundtals övertaget och såg ut att kunna chocka Real Madrid, men den historian tog en skarp vändning i slutskedet av matchen. Det var i den 83:e matchminuten som Ronaldo stänkte dit bollen i nätet. Strax därpå var det dags igen. Då var det Marcelo som var sist på bollen och gjorde 3-1, som sedan också blev slutresultatet.

Det är nu en skarp uppförsbacke för PSG, även om de är på hemmaplan. De har ett enormt stöd på hemmaplan, men frågan är om det kan räcka till mot ett starkt Madrid. Svaret får vi imorgon, tisdag.

Neymar långtidsskadad

PSG har åkt på ett enormt avbräck i skadan på Neymar. Han har ådragit sig en fotskada och blev tvingad till operation, som innebär att brassen blir långtidsskadad. Läkarna säger nu att det är en kamp mot klockan om han över huvudtaget skall kunna spela fotbolls-VM i sommar, vilket vittnar om att PSG kommer dras med ett enormt avbräck under resten av säsongen.

Med det lagbygge som man har så finns det självklart kvalitéer som kan ersätta Neymar, men absolut inte i den utsträckning att avsaknaden av stjärnan uteblir. Hans spets kommer saknas på plan och det kan vara en direkt avgörande faktor i returmötet.

Hur tror du att matchen slutar? Kan PSG ta ikapp underläget och gå vidare i Champions League? Följ matchen via live stream och placera ett spel redan idag. Hitta de bästa oddsen och ta del av en odds bonus i nedan tabell. Samtliga odds bonusar som visas i tabellen nedan kan du applicera med spel på PSG – Real Madrid, eller vilken match som helst i Champions League.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
% upp till Ingen bonus just nu
Ingen bonus just nu
100% upp till 500 kr
10x (Min odds: 1.80)
% upp till Ingen bonus just nu
Ingen bonus just nu
% upp till Ingen bonus erbjuds för tillfället
500% upp till 500 kr
8x bonus (Min odds: 1.80)
100% upp till 100 kr
Inga omsättningskrav

Relaterade nyheter