Kalmar slår ett uddlöst Brommapojkarna

Av

På fredag åker Kalmar till Stockholm för möte med Brommapojkarna. Ett Kalmar som ett riktigt starkt ut de senaste matcherna bör vinna matchen mot Allsvenskans kanske svagaste lag. Vi anser att oddset på Kalmar är något högt i matchen.

Inför detta möte ligger Kalmar oväntat på en fjärdeplats i Allsvenskan. Detta efter att man i de fyra senaste matcherna radat upp lika många segrar. Helt klart starkt av Nannes gäng och man får verkligen ge honom att han styrt upp laget på ett bra sätt. Nu har man en ypperlig möjlighet att ta en femte raka seger i Allsvenskan vilket skulle ge Kalmar ett riktigt bra utgångsläge inför de sista matcherna innan sommaruppehållet.

Bolag
Bonus
Betyg
Betyg
Spela
200% upp till 2000 kr

Spela på Kalmar till 2.16 i odds hos Unibet som i princip har det marknadshögsta oddset på den raka tvåan. Hos Unibet erbjuds du som ny kund också en 500 % odds bonus upp till 500 kr. Med andra ord får du på en insättning om 100 kr totalt 600 kr att spela för.

Fortsätter trenderna vi hittills sett?

Brommapojkarna står på sex poäng efter åtta spelade omgångar. I flera av de matcher man har förlorat har man sett riktigt usla ut, rent ut sagt. Sedan har man tagit två imponerande segrar mot Häcken respektive Djurgården men i dessa matcher är det snarare motståndarna till BP som haft riktigt dåliga prestationer. Sett till hur spelet varit under dessa matcher känns det som laget från Bromma kommer få det tufft att hålla sig kvar i Allsvenskan efter 30 spelade omgångar.

Kalmar å andra sidan har, som nämnt ovan, en fin formtopp. Sett till den situtation laget är i just nu bör man helt klart gå för tre poäng i matchen och på förhand är detta en match man har god chans att vinna. Visst bör de klara det i över 50 % sett till dagens förutsättnignar? Det tycker i alla fall vi och ser ett litet värde på 2:a i matchen.

 

Relaterade nyheter