Lista över olika odds bonusar

Av

Tycker du att det är omständigt att veta vilken typ av odds bonus du skall välja? Ingen fara, nedan ger vi dig olika alternativ av odds bonusar och vad de olika typerna innebär. Vi tycker inte att det ska vara krångligt att hitta en bra odds bonus och vi har just därför recenserat och analyserat samtliga spelbolag på marknaden.

Insättningsbonusar april 2018

Om du söker efter en insättningsbonus behöver du vara medveten om att det medför vissa omsättningskrav. Varje spelbolag har sina egna regler och villkor, så man kan inte förlita sig över att samma regler gäller för alla bonusar. Läs därför igenom vad som gäller för den aktuella odds bonusen innan du aktiverar och börjar spela. En insättningsbonus är vanligtvis utformad på så vis att du får en procentuell ökning av din första insättning. En vanligt förekommande bonus är 100 % upp till 1 000 kr, vilket innebär att du vid en insättning om 1 000 kr får 2 000 kr att spela för.

Hur hög procentsats och hur högt belopp kan variera kraftigt, både högt och lågt. Du väljer själv vilken bonus som passar dig allra bäst, baserat på omsättningskrav, insättning, odds och så vidare.

Riskfritt spel och gratisspel

Riskfria spel och gratisspel är lämpliga för dig som vill satsa lite, men samtidigt ha chans att vinna mycket. Det är inte krångligare än så. Med ett riskfritt spel får du vanligtvis två chanser på dig att vinna. Om ditt första spel går förlorat får du pengarna tillbaka. Ibland innefattar pengarna du får tillbaka vissa omsättningskrav, medan det kan vara helt utan krav i andra fall. Även här är det viktigt att man läser igenom vad som gäller, för att undvika eventuella missförstånd mellan dig och spelbolaget.

Gratisspel brukar även dem omfattas av omsättningskrav. Skillnaden här är dock att du inte behöver investera egna pengar för att erhålla ett gratisspel, så även om omsättningskrav gäller så är det alltid värt att ta del av ett gratisspel.

Vi har gjort tabeller och listor över alla typer av bonusar. Klicka dig vidare på vår sajt för att läsa mer om gratisspel, riskfria spel, insättningsbonusar, cash back, oddsboost och mycket mer.

Relaterade nyheter