Livestream och betting hos Unibet

Av

Unibet är definitivt ett av de bästa spelbolagen på marknaden. Man har gjort stora satsningar i Sverige och kommer bland annat att vara huvudsponsor till Allsvenskan när deras nuvarande kontrakt med Svenska Spel löper ut. Inte nog med ett bra betting utbud och bra erbjudanden så kan du även kolla på gratis livestream hos Unibet.

Gratis stream hos Unibet

Spelbolaget erbjuder mängder av bra erbjudanden på odds och betting. Bland annat kan du få en odds bonus som ger dig 500 % ökning på din första insättning om 100 kr. Detta ger dig alltså 600 kr att spela för vid en insättning om ynka 100 kr. Dessa 500 kr kan du göra väldigt mycket för, och faktum är att deras odds bonus har väldigt bra omsättningskrav. Bonusbeloppet skall omsättas åtta (8) gånger, där minsta odds behöver uppgå till låga 1.40. Du väljer själv på vilken marknad du vill spela, och du hittar tusen och åter tusentals spel varje dag att spela på.

Vill du streama några av Europas bästa fotbollsligor helt gratis kan du även göra det här hos Unibet. De streamar över 30 000 events varje månad, vilket vittnar om kvalitén hos spelbolaget. Det enda kriteriet Unibet har för att du skall kunna streama gratis är att du har minst 1 kr på ditt spelkonto. Ett positivt spelsaldo, helt enkelt. De pengar du har på ditt spelkonto kommer inte beröras av att du kollar på gratis sport, utan det är endast för att verifiera att man är en aktiv kund. Några av ligorna som du kan streama hos Unibet är följande:

  • La Liga
  • Bundesliga
  • Serie A
  • Ligue 1
  • Europa League-kval

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
200 % upp till 2 000 kr
5x bonus (Min odds: 1.40)

Relaterade nyheter